Ατρόμητος-ΑΕΚ: Όλα στον… μύλο και ότι βγει (vids)

Ο αγώνας στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρόμητου και της ΑΕΚ δεν διεξήχθει λόγω αντικανονικότητας του γηπέδου όπως έκρινε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Βαγγέλης Μανούχος μετά από ένσταση που κατέθεση η Ένωση λόγω της διορατικότητας του Νόρντιν Άμραμπατ που εντόπισε την μικρότερη κατά 7 εκατοστά εστία!

Εδώ μπορείτε να δείτε την τελευταία τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για

τα όσα έγιναν μετά το Περιστέρι.

Εδώ ότι ακολούθησε μετά την οριστική μη διεξαγωγή του αγώνα.

Αυτό ήταν το σημείο που ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη μη διεξαγωγή του αγώνα. Οι παίκτες της ΑΕΚ που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο γύρω στις 15:30 ενημέρωσαν τους ανθρώπους της ομάδας για το πρόβλημα στη μία εστία με αυτούς ακολούθως να καταθέτουν λίγο πριν τη σέντρα, ως όφειλαν, ένσταση για να μετρήσει με μεζούρα ή μέτρο όποιο από τα δύο θέλετε ο Μανούχος. Το πρόβλημα υπήρχε και οι άνθρωποι του Ατρόμητου είχα στη διάθεσή τους 30 λεπτά για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

Ο μόνος τρόπος για να συνέβαινε αυτό ήταν, δυστυχώς για τους γηπεδούχους, το σκάψιμο της εστίας. Όπως με ενημέρωσε άνθρωπος του γηπέδου από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπρό το ζήτημα οι εστίες δεν μπορούσαν να σηκωθούν. Πολύ απλά γιατί δεν μιλάμε και δοκάρια σύγρονων προδιαγραφών. Μιλάμε για δοκάρια που οι βάσεις τους είναι τσιμεντωμένες, οπότε για να σηκωνόταν η εστία θα έπρεπε να γίνει κανονικό ξήλωμα και ακόμα μεγαλύτερος χαμός, άρα και οριστική ματαίωση του αγώνα.

Ακολούθως η ΑΕΚ υποστήριξε τη θέση της αφού εντόπισε το πρόβλημα, ο Ατρόμητος τις δικές του και οι… τρίτοι τις δικές τους για να μπουν όλα σε έναν μύλο και ότι γίνει. Ανακοινώσεις, επίσημες και ανεπίσημες, δηλώσεις, διαρροές κτλ. Η ουσία είναι πως το ματς θα κριθεί στην αίθουσα του αθλητικού δικαστή της διοργανώτριας αρχής. Αυτός θα αποφασίσει. Το πιθανότερο σενάριο και με βάση την ερμηνεία των κανονισμών είναι πως η ΑΕΚ θα κερδίσει το ματς με 0-3 άνεϋ αγώνα, αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε ας περιμένουμε την επίσημη απόφαση.

Κλείνοντας, επειδή έζησα από κοντά όλο αυτό που γινόταν χθες, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο γήπεδο, δηλαδή γύρω στις 15:15 που ήμουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο περιμένοντας τις αφίξεις των ομάδων εντός γηπέδου, ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι των ομάδων, αλλά και η διοργανώτρια αρχή να μην επαναληφθούν ανάλογες εικόνες. Που στο τέλος της μέρας μόνο κολακευτικές δεν είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν ενδιαφέρει και κανέναν φυσικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα