Ατρόμητος: Επιστρέφει μόνιμα Αργεντινή ο Ούμπιντες

Τίτλοι τέλους για τον Χαβιέ Ούμπιντες. Ο Αργεντινός πρώην άσος του Ατρόμητου και στέλεχος της “κυανόλευκης” ΠΑΕ αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά από 13 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα.

Ο “Ούμπυ” μετά από ένα χρόνο σε διοικητικό πόστο του Ατρόμητου, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του, αποφάσισε να πει το αντίο και να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Φυσικά ο Γιώργος Σπανός δα θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε απόφαση του Ούμπιντες

τον οποίο θα προσπαθήσει να στηρίξει και στο νέο βήμα της ζωής του. Δεν αποκλείεται να διατηρηθεί η συνεργασία τους, με τον “φυσικό ηγέτη” της ομάδας να αναλαμβάνει χρέη σκάουτ για την Αργεντινή και άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής για λογαριασμό του Ατρόμητου.

Μάλιστα ο Ούμπιντες αποχαιρέτησε την Ελλάδα και τον Ατρόμητο με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media:

“Μου είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετιστώ αλλά δεν θέλω να το κάνω συναισθηματικό,να ξέρετε οτι είναι μια προσωπική απόφαση.Μακάρι η ζωή να μας βρει ξανά στον ίδιο δρόμο και να μπορέσουμε να έχουμε τον αποχαιρετισμό όπως αξίζουμε,μέσα στο γήπεδο…Να συνεχίζετε να παλεύετε για έναν Ατρόμητο κάθε μέρα καλύτερο και πιο δυνατό.Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρό μας τον κύριο Σπανό και εσάς για την αγάπη και τον σεβασμό σας…Hasta siempre”

Keywords
Τυχαία Θέματα