Αβδάλας: Σπουδαία διάκριση για τον 18χρονο (video)

Το NBA συμπεριέλαβε τον Νεοκλή Αβδάλα, που ανήκει στον Παναθηναϊκό AKTOR και αγωνίζεται ως δανεικός φέτος στην Καρδίτσα, στα 40 καλύτερα ταλέντα της γενιάς του!  

Η κορυφαία λίγκα μπάσκετ του κόσμου ξεχώρισε τον 18χρονο γκαρντ, ανάμεσα σε αρκετά ταλέντα από Αφρική, Ασία και Ευρώπη και τον κάλεσε να συμμετάσχει στο Basketball Without Borders, που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του All Star Weekend

της Ιντιάνα, στο διήμερο 16-18 Φεβρουαρίου. 

Ο Αβδάλας μεταξύ άλλων θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί και να ανταγωνιστεί μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου και να συλλέξει μοναδικές εμπειρίες που θα τον συνοδεύουν στην υπόλοιπη καριέρα του. 

Από αυτήν τη… δράση του NBA μεταξύ άλλων έχουν περάσει παλαιότερα σπουδαίοι αστέρες, όπως οι Σάι-Γκίλτζιους Αλεξάντερ, ΝτεΆντρε Έιτον, Αρ Τζέι Μπάρετ, αλλά και οι Λάουρι Μάρκανεν και Τζαμάλ Μάρεϊ. 

Να τονίσουμε πως πέρυσι στο σχετικό event είχε συμμετάσχει ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ. 

Δείτε τη λίστα με όλους του φετινούς συμμετέχοντες:

Super interesting invite list for NBA Basketball Without Borders Global camp. Strong mix of better and lesser-known 2006-born prospects from around the globe. Headliners: Khaman Maluach, Alex Constanza, Nolan Traore, Noa Essengue, Will Riley, David Mirkovic, Moustapha Thiam. pic.twitter.com/Efg7KUXbkN

— Jonathan Givony (@DraftExpress) February 9, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα