Μπάγερν – Ντάρμσταντ 8-0: Πάρτι στο Μόναχο με Κέιν και Νόιερ

Επέστρεψε ο Μάνουελ Νόιερ στην 11αδα ύστερα από απουσία ενός έτους. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 12 Νοεμβρίου στην Μπουντεσλίγκα κόντρα στη Σάλκε, υπερασπίστηκε την εστία της Εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ τον περασμένο Δεκέμβριο και έσπασε το πόδι του. Δεύτερο χατ τρικ με την φανέλα της Μπάγερν από τον Χάρι Κέιν που έφτασε τα 12 γκολ σε 9 παιχνίδια! Μεγαλύτερη φετινή νίκη των Βαυαρών μετά το 7-0 απέναντι στη Μπόχουμ που είχε το πρώτο χατ τρικ ο Κέιν…

Ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο με τρεις

αποβολές και πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Λάθος του Κίμιχ, το εκμεταλλεύτηκε ο Μέλεμ και η Μπάγερν έμεινε με δέκα μετά την κόκκινη που αντίκρισε ο μέσος των Βαυαρών μόλις στο 4ο λεπτό. Η Μπάγερν παρά το μειονέκτημα δημιούργησε φάσεις με τον Σούχεν να αντιδρά σωστά σε όλες τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Στο 21ο λεπτό η Ντάρμσταντ έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Γκιάσουλα και επανήλθε η ισορροπία. Λίγο πριν φύγει το ημίχρονο η Ντάρμσταντ έμεινε με εννέα καθώς αποβλήθηκε και ο Μαγκλίτσα για μαρκάρισμα στον Κέιν (41′). Για πρώτη φορά στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα αποβλήθηκαν τρεις παίκτες στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν δεν λυπήθηκε την Ντάρμσταντ των εννέα παικτών. Στο 51ο λεπτό ο Κέιν άνοιξε το σκορ (1-0), στο 56′ ο Σανέ έγραψε το 2-0, συμπληρώθηκε μια ώρα και 3-0 από τον Μουσιάλα, στο 64′ ο Σανέ πέτυχε το 4-0, ο Κέιν στο 69΄γράφει το 5-0, σκοράρει και ο Μίλερ στο 71′ για μισή ντουζίνα γκολ, στο 76′ ο Μουσιάλα έβαλε 2ο δικό του για το 7-0 και στο 88ο λεπτό ο Χάρι Κέιν πέτυχε δεύτερο χατ τρικ στην Γερμανία και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (8-0).

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νόιερ, Μαζραουϊ, Ντε Λιχτ (77′ Τελ), Κιμ, Ντέιβις (66′ Κράτζικ), Λάιμερ (77′ Τσούπο – Μοτίνγκ), Κίμιχ, Μουσιάλα (77′ Πάβλοβιτς), Κομάν (65′ Μίλερ) Σανέ, Κέιν

Ντάρμσταντ (Τόρστεν Λίμπερνεχτ): Σούχεν, Μπάντερ, Κλάρερ (72′ Ίσεργουντ), Γκιάσουλα, Μαγκλίτσα, Νούρνμπεργκερ, Σνέλχαρντ (46′ Χόνσακ), Κέμπε (62′ Κάριτς), Μέλεμ (62′ Φράνιτς), Σκάρκε, Πφάιφερ (45+1′ Τσίμερμαν)

Keywords
Τυχαία Θέματα