Μπάγερν: Άμεσο σαφάρι για επιθετικό, στο κάδρο ο Κέιν!

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προηγήθηκε στον προημιτελικό αγώνα , αλλά αποκλείστηκε από την διοργάνωση και ξεκίνησε η γκρίνια. Η Μπάγερν θα χάσει πλέον τον τελικό της διοργάνωσης για τρίτη διαδοχική σεζόν και ο Σαλιχάμιτζιτς ήταν ανένδοτος ότι η υπογραφή ενός νέου επιθετικού θα ήταν απαραίτητη για να προχωρήσει ο σύλλογος την επόμενη σεζόν. «Φυσικά θα καθίσουμε να δούμε τι πρέπει να κάνουμε στο μεταγραφικό παζάρι. Το να πάμε στη νέα σεζόν με μόνο τους Τσούπο – Μοτίνγκ, Μανέ, Τελ και Μίλερ θα ήταν αμέλεια.

Κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρξει νέος επιθετικός. Είτε είναι ο Χάρι Κέιν, ο Βίκτορ Οσίμχμεν ή ο Ραντάλ Κόλο Μουάνι, θα δείξουν οι επόμενες εβδομάδες”.

Η Μπάγερν παραμένει στην κορυφή της Bundesliga και την ερχόμενη εβδομάδα μετά την αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ (8/4, Nova) στο πρωτάθλημα υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League (11/4), αλλά δυσκολεύεται να αντικαταστήσει τον Πολωνό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετά την αποχώρησή για την Μπαρτσελόνα.

Παρά το απογοητευτικό αποτέλεσμα κόντρα στη Φράιμπουργκ, ο Σαλιχάμιτζιτς παρέμεινε θετικός στο διορισμό του Τούχελ και αρνήθηκε να ρίξει την ευθύνη στο νέο αφεντικό των Βαυαρών. «Είναι πικρό για όλους μας, αλλά δεν έχει να κάνει με τον προπονητή», είπε ο Σαλιχαμίντζιτς. “Είναι μια διαδικασία. Κάνει πολύ καλή εντύπωση και κάνει πολύ καλή δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα