Μπαγερν Μ. : Προπονήθηκε ο Λεβαντόβσκι

Στα πλάνα που βλέπετε τρεις παίκτες της Μπάγερν Μονάχου ακολουθούν οδηγίες του γυμναστή και εκτελούν μια άσκηση. Τρίτος στην σειρά είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόσκι ο οποίος μπορεί να εχει ζητήσει μεταγραφή αλλά από ότι φαίνεται επέστρεψε στις προπονήσεις των Βαυαρών.

Lewandowski back in training! #FCBayern @SPORT1 pic.twitter.com/4sP9VLCU2G

— Kerry Hau (@kerry_hau) July 13, 2022

Το σήριαλ Λεβαντόβσκι φυσικά και δεν έχει φτάσει στο τέλος του. Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να επανέλθει για

τον Πολωνό με βελτιωμένη πρόταση όπως αναφέρουν από την Τετάρτη Καταλανικά μέσα ενημέρωσης που γράφουν ακόμη ότι η Μπάγερν θα αποδεχτεί την νέα πρόταση.

Η Μπαρτσελόνα προ μερικών εβδομάδων έκανε πρόταση σαράντα εκατομμυρίων Ευρώ την οποία η Μπάγερν απέρριψε και από ότι φαίνεται θα επιστρέψει με πρόταση πενήντα εκατομμυρίων που θα γίνει δεκτή.

Το θέμα των Βαυαρών πλέον είναι το πως θα πάρουν τα χρήματα καθώς δεν πιστεύουν ότι το χρέος των μπλαουγκράνα είναι βιώσιμο και πως η ομάδα θα έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα τα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λεβαντόβσκι επέστρεψε στο Μόναχο χωρίς την σύζυγό του και τα παιδιά του καθώς υπήρξαν ακόμη και απειλές για την ζωή του από οπαδούς της ομάδας και για αυτό και ζήτησε να λυθεί το θεμα του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα