Μπάγερν Μονάχου: Οι προτεραιότητες στη μεταγραφική περίοδο

Και οι δύο παίκτες θα λείπουν με τις Εθνικές τους ομάδες για τέσσερις έως πέντε εβδομάδες. Η προσθήκη ενός ευέλικτου αμυντικού στην ομάδα είναι η προτεραιότητα για την Μπάγερν τον Ιανουάριο. Θέλει έναν αμυντικό που να μπορεί να παίξει σε θέσεις κεντρικού αμυντικού και δεξιού μπακ. Ο Τόμας Τούχελ είναι αισιόδοξος για την προσθήκη δύο παικτών στην ομάδα κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η ιδανική δεύτερη υπογραφή τον Ιανουάριο για τον Τούχελ θα είναι ένα αμυντικό χαφ.

Ο Γερμανός τεχνικός θέλει έναν «στιβαρό»

αμυντικό μέσο που μπορεί να προσφέρει ισορροπία στην ομάδα μέσα στο γήπεδο. Το καλοκαίρι είχε κινηθεί για την απόκτηση του Ζοάο Παλίνια της Φούλαμ.
Παρά τη συμφωνία των Βαυαρών με τον παίκτη, η κίνηση κατέρρευσε την τελευταία στιγμή λόγω της αποτυχίας της Φούλαμ να βρει αντικαταστάτη του. Η Μπάγερν έχει συνδεθεί με τον Πορτογάλο μέσο και πάλι τους τελευταίους δύο μήνες. Ωστόσο, ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης (μέσω του The Athletic) αυτή την εβδομάδα, ότι δεν έχουν υπάρξει προσεγγίσεις για πιθανή μετακίνηση του Παλίνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα