Μπακς: Με οδηγό τον χαρακτήρα τους

Το Μιλγουόκι προκρίθηκε απέναντι στους αξιόμαχους “ταύρους” σε μια σειρά στην οποία υπήρξαν αρκετά θετικά στοιχεία, ένα σίγουρα αρνητικό ενώ ταυτόχρονα η συγκεκριμένη επιτυχία έφερε μπροστά έναν πολύ δύσκολο και επικίνδυνο αντίπαλο, ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.

Τα “ελάφια” λοιπόν πήραν την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα βελτιωμένη, δυναμική και σίγουρα καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια με το θετικό στοιχείο που προκύπτει μέσα σε όλα τα άλλα που φέρνει μια πρόκριση να είναι ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες του Μπούντεχολζερ όταν τα πράγματα…στράβωσαν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Από

το πρώτο κιόλας ματς τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα, οι πρωταθλητές ξεκίνησαν πολύ καλά με το Σικάγο να αντιδρά και να επιστρέφει στο παιχνίδι πιέζοντας αρκετά, αλλά η…ζημιά τελικά έγινε στην δεύτερη αναμέτρηση η οποία μάλιστα ήταν διπλή.

Οι Μπακς έχασαν τον αγώνα και το πλεονέκτημα έδρας (προσωρινά) ενώ ταυτόχρονα ήρθε και το μαντάτο του τραυματισμού του Κρις Μίντλετον ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα και τα δεδομένα από εκείνο το σημείο και μετά έμοιαζαν πολύ πιο δύσκολο από την αρχή της συγκεκριμένης σειράς, με τους αγώνες πλέον να μεταφέρονται στην έδρα των Μπουλς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Οι πρωταθλητές εδώ έδειξαν ότι πλέον δεν είναι μια ομάδα που μπορεί εύκολα να κλονιστεί ψυχολογικά και αυτό φάνηκε περίτρανα από την αντίδραση τους στους αγώνες που ακολούθησαν στο “United Center”. Δύο νίκες ήρθαν και μάλιστα με εμφατικό τρόπο δείχνοντας ότι όποιος θέλει να εκθρονίσει τα “ελάφια” θα πρέπει να παρουσιάσει απέναντι τους κάτι πραγματικά ξεχωριστό, φρέσκο, αλλά και πάρα πολύ δυναμικό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Η εικόνα και η αντίδραση σίγουρα χαροποιεί και γεμίζει αυτοπεποίθηση ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας τον οργανισμό, τους φίλους αλλά και όλους εμάς που παρακολουθούμε την προσπάθεια των Μπακς να φτάσουν και πάλι στην κατάκτηση του τίτλου. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά πλέον αφού στα ημιτελικά της Ανατολής περιμένουν οι Σέλτικς με πλεονέκτημα έδρας σε μια σειρά αγώνων που περιμένει πλέον με τεράστιο ενδιαφέρον ο μπασκετικός πλανήτης. Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και η εικόνα πλέον των Κελτών θα είναι το θέμα στην επόμενη βόλτα που θα έρθει σύντομα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα