Μπακς: Σίγουρος για τον Γιάννη ο Μίντλετον

Ο Αμερικανός παίκτης υποστήριξε πως τα όσα λέει το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας παίκτης, σχετικά με το μέλλον του είναι απλά… business. Παράλληλα, δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα «ελάφια» και τα επόμενα χρόνια.

Αρχικά, ο Μίντλετον τόνισε: «Αυτά είναι business όπως πάντα. Δε με επηρεάζει προσωπικά και δε νομίζω ότι μας

επηρεάζει και ως ομάδα. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που έλεγε σχεδόν κάθε χρόνο και δη όταν πλησίαζε η ώρα για να συζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: «Εννοείται ότι τον θέλουμε στην ομάδα. Όλοι το ξέρουν αυτό. Θέλουμε αυτός να μείνει γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία των Μπακς. Έτσι, όταν λέει τέτοια πράγματα, νομίζω ότι θέλει απλώς να προκαλέσει την ομάδα ώστε να είναι winning και να έχει πάντα στόχο το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι απλά ασκεί πίεση σε όλους. Δε δείχνει απλώς το δάχτυλο σε όλους τους άλλους λέγοντας, “Παιδιά πρέπει να το κάνετε αυτό για μένα”. Νομίζω ότι ασκεί αυτή την πίεση στον εαυτό του για να είναι καλύτερος».

Keywords
Τυχαία Θέματα