Μπαρτσελόνα : Τα 7 προβλήματα της ομάδας

Καθώς το τέλος του 2022 πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα φυσικά και γνωρίζουν ότι υπάρχουν συμβόλαια παικτών τα οποία το καλοκαίρι ολοκληρώνονται. Οι παίκτες αυτοί μπορούν να συζητήσουν με όποια ομάδα θέλουν από την 1η Ιανουαρίου.

Αν θέλει ο σύλλογος να βγάλει χρήματα ή θα πρέπει να τους πουλήσει τώρα ή να τους ανανεώσει για να μπορέσει να τους πουλήσει το καλοκαίρι μήπως εισπράξει κάτι.

Οι επτά παίκτες

είναι οι Σέρχιο Μπουσκέτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μάρκος Αλόνσο, Μέμφις Ντεπάι, Έκτορ Μπεγερίν, Ινιάκι Πένια και Αρνάου Τένας.

Ο μόνος από αυτούς που θεωρείται απαραίτητος για τον κόουτς Τσάβι είναι ο αριστερός μπακ Αλόνσο και αυτόν θα ήθελε να κρατήσει.

Φυσικά απαραίτητος είναι και ο Μπουσκέτς αλλά ο ίδιος έχει εκφράσει την θέλησή του να αποχωρήσει.

Οι Σέρτζι Ρομπέρτο και Μπεγερίν θέλουν να μείνουν αλλά παίζουν στην ίδια θέση και πρέπει να αποδείξουν τι αξίζουν στον Τσάβι.

Ο Ντεπάι έχει το πάνω χέρι στις συζητήσεις με την Μπαρτσελονα. Οι Ισπανοί θέλουν να τον πουλήσουν τώρα μήπως εισπράξουν κάτι. Ο παίκτης θέλει να φύγει το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Οι δύο τελευταίοι Πένια και Τένας πιθανότατα θα συμφωνήσουν να συνεχίσουν με τον σύλλογο με ελάχιστα βελτιωμένες αποδοχές και ρήτρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα