Μπαρτσελόνα : Τα λεφτά, τα λεφτά, η πορτοφόλα

Πως το λέει η στιχουργός;

Τα λεφτά, τα λεφτά, ποιός τ’ανακάλυψε, τα λεφτά, τα λεφτά, την πορτοφόλα…

Η Έβερτον λέει έπρεπε να πουλήσει τον Ριτσάρλισον πριν τις 30 Ιουνίου για να εισπράξει χρήματα και να είναι εντάξει με το Financial Fair Play της UEFA… Ας γελάσω δυνατά.

Τα λεφτά, τα λεφτά, και μας παράλειψε, τι παθαίνει ο άνθρωπος με του παρά την φόλα…

Τον Αύγουστο του 2020 η Γουλβς τιμωρήθηκε από την UEFA

με μειωμένο ρόστερ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τρεις σεζόν επειδή ξόδεψε περισσοτερα από όσα έπρεπε…

Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια, τα λεφτά, τα μπερντέ, τα μπικικίνια…

Η Σπόρτιγκ Λισσαβόνας (250.000 Ευρώ πρόστιμο) και η Πόρτο (300.000 Ευρώ πρόστιμο) δέχτηκαν μεγάλο πρόστιμο και συμμετέχουν με αναστολή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος γιατί χρωστούν σε τρίτους μικροποσά…

Τα λεφτά, τα χοντρά, τριάντα αργύρια, στο καζίνο την πατάς εφόσον έχεις γκίνια…

Τσουπ πετάγεται και η FIFPro και λέει μην υπογράφετε συμβόλαια σε Αλγερία, Κίνα, Λιβύη, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Τουρκία και στην δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας γιατί μπορεί να μην πάρετε τα χρήματά σας.

Δεν λέω ότι είναι ψέματα αλλά μήπως να πούμε κάτι για όλους αυτούς που έχουν να παίρνουν χρήματα και από μεγάλες ομάδες και δεν μιλάει κανείς;

Η Λα Λίγκα ζητάει έλεγχο στα οικονομικά της ΠΣΖ και της Μάντσεστερ Σίτι και δεν κοιτάει τα χάλια της…

Όλοι μας κοροϊδεύουν. Σούπερλιγκες στην Ευρώπη με τους μεγάλους λέει κι αηδίες.

Πως το είχε πει ο Φλορεντίνο Πέρεθ; “Έχουμε μάθει να ζούμε με πολλά εκατομμύρια για αυτό και θέλουμε περισσότερα και όχι τα λίγα του Champions League” και ο αθεόφοβος παίρνει εκατό εκατομμύρια και κατακτά κάθε τριετία το τρόπαιο, για να μην πω πιο συχνά.

Πως θα σταματήσεις τον αχόρταγο, πως θα πεις στην Μπαρτσελόνα “κυρία μου έχετε 1,3 δις χρέος πως παίρνετε τον Λεβαντόβσκι και τον Ραφινια, γιατί δεν πουλάτε κανέναν, γιατί χρωστάτε σε τρίτους, γιατί, γιατί, γιατί”.

Το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει καταντήσει κοροϊδία. Η οικονομική απόσταση των μεγάλων από τους μικρούς μεγαλώνει.

Η Σίτι, η Παρί, η Μπαρτσελόνα δεν τιμωρούνται αλλά η Ραπίντ Βουκουρεστίου μένει εκτός Ευρώπης (2013), η Ντινάμο Βουκουρεστίου, το Αμβούργο, η Σάλκε, ομάδες ιστορικές, υποβιβάζονται μην μπορώντας να αντέξουν το οικονομικό βάρος και τις κυρώσεις. Μην πάμε μακριά. Ο Παναθηναϊκός τιμωρηθηκε με αποκλεισμό τριετίας από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις γιατί παραβίασε το Financial Fair Play και ακόμη και η Μίλαν… ώπα ώπα συγγνώμη παραφέρθηκα. Είχε τιμωρηθεί με τριετία αλλά μετά από συζητήσεις με την UEFA η ποινή έγινε ετήσια. Αν είναι να λύνονται όλα με συζητήσεις πάω μια βόλτα από την εφορία να το συζητήσω μην μου πούνε ότι δεν το συζήτησα.

Όλα στον βωμό των εκατομμυρίων.

Σόκαρε μερικούς ο Χένες λέγοντας “θέλουμε τα λεφτά για τον Λεβαντόβσκι τώρα γιατί σε λιγα χρόνια μπορεί να μην υπάρχει η Μπαρτσελόνα” αμ θα υπάρχει αγαπητέ Ούλι.

Κανείς δεν θα την ακουμπήσει. Και κάτσε εσύ να τρέχεις πέρα δώθε στο Τορίνο να παρακαλάς την Γιουβέντους να κόψει δέκα εκατομμύρια για τον Ντε Λιχτ για να είναι τα βιβλία σου καθαρά.

Ο καθρέφτης πλέον δεν αντανακλά. Όλοι αυτοί οι κοστουμαρισμένοι δεν βλέπουν καν τους εαυτούς τους σιγά μην ασχοληθούν με τους μικρούς της Ευρώπης. Η Μπαρτσελόνα δεν αντέχει να δίνει μάχη για την τετράδα αλλά θέλει να πρωταγωνιστεί.

Η Παρί παίρνει… παίρνει… παίρνει… Η Παρί Σεν Ζερμέν παίρνει… παίρνει… παίρνει… η Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Λίβερπουλ… παίρνουν, παίρνουν…

Στην διακύρηξη της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Ποολιτειών γράφει ενολίγοις ότι αν δεν δουλεύει μια κυβέρνηση πρέπει να αλλάζει, τόσο απλά!

Αυτό πρέπει να γίνει. Όλα από την αρχή.

Δεν είμαι άνθρωπος που βλέπει το ποτήρι μισοάδειο αλλά το αστείο παρατράβηξε…

Α και για να μην το ξεχάσω αθωώθηκαν ο Μπλάτερ και ο Πλατινί…

Τα λεφτά, τα λεφτά, η πορτοφόλα… σοφή Λίνα Νικολακοπούλου…

Keywords
Τυχαία Θέματα