Μπαρτσελόνα: O Λαπόρτα ετοιμάζεται να εκπληρώσει την υπόσχεσή του

Οι περικοπές στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα κρίθηκαν απαραίτητες λόγω των αγώνων των Καταλανών με το οικονομικό fair play.

Εκτός όμως από την ανάγκη συμμόρφωσης με τους αυστηρούς οικονομικούς κανονισμούς της La Liga, οι αποχωρήσεις παικτών μπορεί να προκύψουν και από την υποαπόδοση και την αδυναμία να φτάσουν στο απαιτούμενο αθλητικό επίπεδο.

Μετά την απογοητευτική ήττα της Μπαρτσελόνα με 4-2 από τη Τζιρόνα, τα τρωτά σημεία του συλλόγου έγιναν

ακόμη πιο εμφανή, γεγονός που ενίσχυσε την ανάγκη για προσαρμογές.

Ο Λαπόρτα θα μείνει πιστός στο λόγο του

Όπως αναφέρει το SPORT, ο Zοάν Λαπόρτα πρόκειται να τηρήσει την υπόσχεσή του με σχέδια για μια σημαντική ανανέωση της ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Η χθεσινή ήττα λειτούργησε αναμφισβήτητα ως το σημείο θραύσης, υποδηλώνοντας ότι επίκεινται σημαντικές αλλαγές.

Πράγματι, κάποιοι καθιερωμένοι παίκτες μπορεί να αποχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι. Αυτό θα μπορούσε να ισχύει για παίκτες που έχουν μείνει πίσω από τις προσδοκίες ή για βετεράνους των οποίων τα συμβόλαια πρόκειται να λήξουν.

Ο Φράνι ντε Γιονγκ φέρεται να έχει τεθεί στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και ο Σέρχι Ρομπέρτο, καθώς πλησιάζει στο τέλος του συμβολαίου του.

Η Μπαρτσελόνα στοχεύει σε κορυφαία ταλέντα

Ταυτόχρονα, οι νέες αφίξεις στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα είναι σίγουρα στην ατζέντα του συλλόγου.

Ελπιδοφόρες προοπτικές και έμπειροι παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα θα αποτελέσουν πιθανότατα τους κύριους στόχους της Μπαρτσελόνα. Η υπογραφή ενός αμυντικού μέσου παραμένει προς το παρόν η κορυφαία προτεραιότητα του συλλόγου, με τον Κίμιχ να εμφανίζεται ως ισχυρός υποψήφιος.

Ο Τσάβι επιθυμεί επίσης να ενισχύσει τη θέση του κεντρικού μέσου, με τα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι ο προπονητής έχει βάλει στο μάτι τους Μπερνάρντο Σίλβα και Χάβι Σιμόνς.

Το αν η Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να κάνει πράξη αυτές τις φιλοδοξίες θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την οικονομική της σταθερότητα αυτό το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, με τον Λαπόρτα να έχει δεσμευτεί για την ανανέωση της ομάδας, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα