Μπαρτσελόνα: Αιχμές προς τη νυν διοίκηση από τον Κούμαν

Ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί έπρεπε να αποχωρήσει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και λίγους μήνες μετά αποκτήθηκε ο Φεράν Τόρες με 55 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, αποκάλυψε πως ο Ζοάν Λαπόρτα τον είχε διαβεβαιώσει πως ο Τσάβι δε θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της καταλανικής ομάδας, καθώς του έλειπε η εμπειρία.

Χαρακτηριστικά, ο Κούμαν δήλωσε: “Ο Λαπόρτα μου είπε χίλιες φορές ότι ο Τσάβι δε θα αναλάβει την Μπαρτσελόνα, καθώς του έλειπε η εμπειρία. Δεν πρόκειται να πάω σύντομα στο Καμπ Νόου. Δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι δε συνέβη

τίποτα με αυτόν τον πρόεδρο. Θα ήθελα και εγώ αυτές τις μεταγραφές που έχει τώρα η Μπαρτσελόνα. Χαίρομαι που τα πράγματα γίνονται καλύτερα για τον σύλλογο. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες. Είναι υπέροχο να βλέπω τον Φράνκι Ντε Γιόνγκ να παίζει ξανά όπως παλιά, έχει τόση ποιότητα”.

Στη συνέχεια, ο πρώην τεχνικός των “μπλαουγκράνα” συμπλήρωσε: “Συμφώνησα να φύγουν κάποιοι παίκτες λόγω της επιμονής του συλλόγου, μιας και υπήρχαν οικονομικά θέματα. Αλλά μετά βλέπεις να πληρώνουν 55 εκατομμύρια ευρώ για τον Φεράν Τόρες. Γιατί τότε άφησαν τον Μέσι να φύγει; Συνέβαινε κάτι άλλο; Γιατί έφυγε τελικά ο Μέσι; Τα χρήματα δεν ήταν σημαντικά για μένα. Ήθελα να τα πάω καλά ως προπονητής της Μπαρτσελόνα, αλλά μετά ο Λαπόρτα ήθελε να με ξεφορτωθεί. Δεν ήμουν ποτέ προπονητής για τον Λαπόρτα. Αυτή ήταν η αίσθηση που είχα από την αρχή. Δεν έγινε το κλικ. Έλειπε η απαραίτητη υποστήριξη από τη διοίκηση”.

Keywords
Τυχαία Θέματα