Μπαρτσελόνα: Χωρίς Πέδρι με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Πέδρι τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Καμπ Νου». Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αποχώρησε στο 41ο λεπτό και στη θέση του πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Σέρχι Ρομπέρτο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Μπαρτσελόνα, ο Πέδρι ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον μηρό του δεξιού ποδιού του. Μάλιστα οι «μπλαουγκράνα» δεν αναφέρουν το χρονικό διάστημα της απουσίας του, αλλά η «AS» σημειώνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

«Ο

Πέδρι έχει τραυματίσει τον μηριαίο μυ στον δεξιό μηρό του», αυτή ήταν η ενημέρωση της Μπάρτσελόνα.

Tests this morning have confirmed that Pedri has injured his right hamstring. The player will be unavailable for selection until he recovers. pic.twitter.com/Oy6zgVw1AN

FC Barcelona (@FCBarcelona) February 17, 2023

Πιθανότατα ο Πέδρι δε θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα με τους «κόκκινους διάβολους» στο «Όλντ Τράφορντ» την Πέμπτη (23/02, 22:00). Το παιχνίδι στην Αγγλία θα κρίνει την πρόκριση στη φάση των «16», καθώς στο «Καμπ Νου», οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Παράλληλα ο 20χρονος μεσοεπιθετικός θα χάσει και το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Copa del Rey στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ (02/03, 22:00).

Keywords
Τυχαία Θέματα