Μπαρτσελόνα: Επικοινωνία με τον ατζέντη του Ντε Γιόνγκ

Αν ήταν στο χέρι του Τεχνικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα, του Ντέκο, ο Φρένκι ντε Γιόνγκ θα είχε ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου όμως σημαίνει ότι ο Ντέκο δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει καθώς πρέπει να έχει στο νου του και το μεγάλο πρόβλημα του συλλόγου.

“Σαν παίκτης ο Φρένκι είναι σε τέλεια ηλικία και παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Για αυτό θέλουμε να τον κρατήσουμε μαζί μας για πολλά χρόνια. Δεν ξέρω τι γινόταν

στο παρελθόν στην ομάδα αλλά γνωρίζω τι πρέπει να γίνει τώρα. Πιο σημαντικός από τον ατζέντη είναι ο παίκτης. Αυτός θα αποφασίσει για το μέλλον του. Εμένα με νοιάζει να βλέπω έναν παίκτη χαρούμενο, ο οποίος απολαμβάνει να παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο και στην Μπαρτσελόνα αυτό πρέπει να συμβαίνει” δήλωσε ο Ντέκο.

Ο Ντε Γιονγκ έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026 με τους μπλαουγκράνα. O Ολλανδός αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας αλλά ο Τσάβι πιθανότατα θα τον έχει στην διάθεσή του για το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 28 Οκτωβρίου. Φέτος έχει παίξει σε επτά παιχνίδια και έχει σκοράρει μια φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα