Μπαρτσελόνα: Σχεδιάζει τις μεταγραφικές της κινήσεις

Με επικεφαλής τον Ντέκο, το αθλητικό τμήμα του συλλόγου εργάζεται ήδη για τον εντοπισμό των θέσεων της ομάδας που χρειάζονται ενίσχυση και εντοπίζονται πιθανοί στόχοι.
Τώρα, το SPORT αναφέρει ότι ο Ντέκο έχει σχέδια να κάνει τρεις βασικές στρατηγικές μεταγραφές για την Μπαρτσελόνα το 2024, για να φέρει την ομάδα σε σταθερή θέση όσον αφορά τη δύναμη και την ισορροπία στο δυναμικό.

ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΜΕΣΟΣ
Η κεντρική ιδέα είναι, ότι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να έχει

δύο αξιόπιστες επιλογές για κάθε θέση στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν συνέβη με τη θέση του κεντρικού μέσου αυτή τη σεζόν, με την καλοκαιρινή υπογραφή του Οριόλ Ρομέου, να είναι η μόνη φυσική επιλογή στον ρόλο.
Ο Ισπανός δεν επρόκειτο ποτέ να είναι μια μακροπρόθεσμη λύση και επίσης δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, γι’ αυτό και αποτελεί προτεραιότητα να προστεθεί στο ρόστερ ένας νεαρός μεσοεπιθετικός τον επόμενο χρόνο.
Εκτός από τη θέση του αμυντικού χαφ, ο Ντέκο θέλει να αποκτήσει και δύο νέους μπακ, έναν για κάθε πλευρά, ανεξάρτητα από το αν θα μονιμοποιηθεί στην ομάδα ο Ζοάο Κανσέλο.
Τόσο ο Σέρτζι Ρομπέρτο όσο και ο Μάρκος Αλόνσο έχουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και η ανανέωση είναι απίθανη, αφήνοντας χώρο για νέα μπακ να μπουν στο έμψυχο δυναμικό.

ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΞΤΡΕΜ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ
Εκτός από τις τρεις προαναφερθείσες θέσεις, Τσάβι και Μπαρτσελόνα θα ήθελαν να φέρουν και έναν νέο εξτρέμ, αλλά μόνο εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν για μια τέτοια κίνηση.
Ο Άνσου Φάτι που αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπράιτον δεν υπολογίζεται, οπότε ιδανικά ο Τσάβι θα ήθελε να φέρει έναν καλό αριστερό εξτρέμ για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, αλλά οι επιλογές που αρέσουν στην Μπαρτσελόνα είναι απρόσιτες οικονομικά. Αλλά αν υπάρχουν μεγάλες πωλήσεις, ο δρόμος αυτός θα εξερευνηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα