Μπαρτσελόνα: «Σφήνα» της Νάπολι για Ουνάχι

Πράγματι, οι «μπλαουγκράνα» που αναζητούν ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, ειδικά με το μέλλον του Σέρχιο Μπουσκέτς αβέβαιο, εντυπωσιάστηκαν από τον 22χρονο λόγω της ηλικίας, των δυνατοτήτων του και της ικανότητας του να παίζε με ευχέρεια ως εσωτερικός μέσος ή στο άξονα της μεσαίας γραμμής. Ωστόσο, σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ της Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να χάσει τον Ουναχί καθώς η Νάπολι έχει μπει σε θέση οδηγού για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες

του.

Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του πίνακα της Serie A και θέλουν να ενισχύσουν περαιτέρω τις επιλογές τους στη μεσαία γραμμή. Για το σκοπό αυτό, θέλουν να προσθέσουν τον Ουνάχι στις τάξεις τους και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 20 εκατομμύρια ευρώ στην Ανζέ.

Έχει αναφερθεί ότι η γαλλική ομάδα είναι ανοιχτή στην πώληση του Μαροκινού μέσου τον Ιανουάριο, αν και ο πρόεδρος ΣαΪντ Σαμπάν, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι θα προτιμούσε να συμφωνήσει με κάποια ομάδα για την πώληση του τον Ιανουάριο, αλλά να διατηρήσει τις υπηρεσίες του μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Μπαρτσελόνα, όπως έχουν τα πράγματα, δεν είναι σε θέση να επενδύσει σε νέους παίκτες λόγω των προβλημάτων της στο οικονομικό Fair Play που τη θέτει σε μειονεκτική θέση όσον αφορά την προοπτική για την υπογραφή του Ουνάχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Σφήνα, Νάπολι, Ουνάχι,bartselona, sfina, napoli, ounachi