Μπαρτσελόνα: Θέλει αποτελεσματικότητα ο Τσάβι

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Βαλένθια, πως οι «μπλαουγκράνα» είναι η χειρότερη ομάδα στην Ευρώπη σε αυτό τον τομέα. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως ο βαθμός της ισοπαλίας αφήνει δυσαρεστημένη την ομάδα του και στάθηκε στις φάσεις που είχαν οι παίκτες του, για να τελειώσουν το ματς.

Αρχικά, ο Τσάβι δήλωσε: «Χάσαμε δύο βαθμούς, οι πιθανότητες που είχαμε να μην κερδίσουμε ήταν πολύ ξεκάθαρες, ο βαθμός μας αφήνει πολύ δυσαρεστημένους, είναι ανεπαρκής. Το γκολ της Βαλένθια είναι λάθος,

ναι, αλλά αν αυτό που συνέβη πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάτι, αυτό είναι η αποτελεσματικότητα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε τέτοιες περιπτώσεις, είχαμε το παιχνίδι υπό έλεγχο, έπρεπε να κάνουμε το 0-2 και να τελειώσουμε το ματς, δεν το κάναμε και αυτό είναι που μας λείπει αυτή τη σεζόν. Πρέπει να είμαστε μια από τις χειρότερες ομάδες στην Ευρώπη σε αποτελεσματικότητα. Μας συνέβη στη Μαγιόρκα, στη Γρανάδα… Μπορέσαμε να κερδίσουμε την Ατλέτικο και λίγο έλειψε να μας ισοφαρίσουν. Με την Τζιρόνα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνε το σκορ 2-1 και 3-3. Δεν είμαστε καλοί από άποψη αποτελεσματικότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα