Μπαρτσελόνα: Ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους ο Τσάβι

Ο Καταλανός τεχνικός ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας και έκανε λόγο για το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας του, τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, δήλωσε πως οι «μπλαουγκράνα» είναι στεναχωρημένοι, που έχασαν την ευκαιρία να διευρύνουν τη διαφορά τους από τους διώκτες τους.

Αρχικά, ο Τσάβι δήλωσε: «Είναι το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν, τόσο σε επίθεση και άμυνα, όσο και σε δημιουργικότητα κι ένταση. Τίποτα δε βγήκε όπως θέλαμε. Ίσως, η κούραση να παίζει ρόλο. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Είμαι θυμωμένος γιατί είχαμε μια ευκαιρία να φτάσουμε στους

δέκα βαθμούς διαφορά και δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στενοχωρημένοι και πρέπει να αναζητήσουμε λύσεις τώρα, γιατί έρχεται το δύσκολο κομμάτι στην La Liga και το Κύπελλο και δεν υπάρχει χρόνος για άλλη αποτυχία. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα συμπλήρωσε: «Με ενοχλεί πολύ αυτό που συνέβη. Αποτύχαμε, δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Δε βγάλαμε ένταση, δε δείξαμε επιθυμία να κερδίσουμε κι αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο. Στο πρώτο ημίχρονο δε δείξαμε πάθος ή ψυχή. Αποτύχαμε, πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη στους φιλάθλους. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε σε καμία περίπτωση, χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα