Μπασκόνια-Ζαλγκίρις 93-73: Της αρκούσε ένα ημίχρονο

Η Μπασκόνια υποδέχθηκε στην Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα την ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό Ζαλγκίρις, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες. Την ίδια ώρα η παρέα του Λεκάβιτσους προερχόταν από τρεις σερί νίκες και ήθελε να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.

Όλα τα παραπάνω όμως καθρεφτίστηκαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο η Ζαλγκίρις ήταν μπροστά με 44-42. Στο δεύτερο μέρος όμως τα πάντα άλλαξαν. Η Μπασκόνια μεταμορφώθηκε, ήταν εντυπωσιακή, σοβαρή και υπέταξε τους Λιθουανούς επικρατώντας με 93-73 και επί μέρους σκορ 51-29!

Με τον Κοστέλο πρώτο σκόρερ του αγώνα με

19 πόντους και πρώτο στα ριμπάουντ με 7, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στις δύο πλευρές του παρκέ. Άξιοι συμπαραστάτες του οι Τόμσον (19π., 5 ασ.), Χένρι (15π.) και Μαρίνκοβιτς (14π.) σε μια μέρα όπου η Μπασκόνια μοίρασε 19 ασίστ και έκλεψε 11 μπάλες.

Από τη Ζαλγκίρις ξεχώρισε ο Ουλάνοβας με 18π. ενώ τον ακολούθησε ο Έβανς με 17. Οι 12 ασίστ για 15 λάθη (τα περισσότερα στο δεύτερο ημίχρονο) μαρτυρούν πολλά για την ομάδα του Μακσβίτις και τη μέρα στην οποία βρέθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα