Μπέρνλι – Νιούκαστλ 1-4: Την έσπρωξε στην Τσάμπιονσιπ

Η ομάδα του Κομπανί, είναι πέντε πόντους από τη σωτηρία, δύο αγώνες πριν τη λήξη της Πρέμιερ Λιγκ, οι «καρακάξες», ξεπέρασαν τη Μάντσεστερ Γ. στη μάχη της έκτης θέσης, αλλά έχουν ματς περισσότερο.

Η Μπέρνλι, που ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει, ξεκίνησε δυνατά, με ευκαιρίες των Λάρσεν και Ασινιόν, όμως ήταν ευάλωτη στην κόντρα και το πλήρωσε ακριβά. Στο 20′, ο Μέρφι γύρισε από δεξιά στην περιοχή, ο Μούριτς είπε «όχι» στον Ίσακ, αλλά ο Γουίλσον ήρθε για να κάνει το 0-1, σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Στο 35′, μετά από νέα

προσπάθεια του Μέρφι, ο Λόνγκσταφ έκανε το 0-2 μέσα από την περιοχή, ενώ στο 40′, ο Γκόρντον σέρβιρε το 0-3 στον Γκιμαράες, για να γίνει ο δεύτερος παίκτης φέτος που φτάνει διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ στην κατηγορία (10+10, πρώτος ο Ουότκινς).

Στο 52′, ο Γκόρντον κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Μπράουνχιλ, αλλά ο κορυφαίος της Μπέρνλι, Μούριτς, «έβγαλε» την εκτέλεση του Ίσακ.

Ο Σουηδός όμως, δεν αστόχησε τρία λεπτά αργότερα, παίρνοντας την πάσα του Μέρφι, για να κάνει το 0-4, με το 20ό φετινό του γκολ!

Η Μπέρνλι, προσπάθησε για το γκολ της τιμής και το πέτυχε στο 86′, με κεφαλιά του Ο’ Σέι, από κόρνερ του Γκούντμουντσον, αλλά δεν απέφυγε την ήττα και όπως όλα δείχνουν, την άμεση επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ.

Mπέρνλι (Κομπανί): Μούριτς – Ασινιόν, Ο’ Σέι, Εστέβ (45′ Έκνταλ), Βιτίνιο – Κάλεν, Μπράουνχιλ (85′ Αμντουνί), Μπέργκε, Μπρούουν Λάρσεν (62′ Γκούντμουντσον) – Οντομπέρ – Φόστερ (85′ Φοφανά).
Νιούκαστλ (Χάου): Ντούμπραβκα – Λιβραμέντο, Κραφτ, Μπερν, Χολ – Μέρφι (69′ Άντερσον), Λόνγκσταφ (77′ Ζοέλιντον), Γκιμαράες, Γκόρντον (85′ Ρίτσι) – Γουίλσον (69′ Μπαρνς), Ίσακ (77′ Αλμιρόν).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπέρνλι – Νιούκαστλ 1-4, Τσάμπιονσιπ,bernli – nioukastl 1-4, tsabionsip