Μπονούτσι: "Δεν έπρεπε ν' αφήσω τη Γιουβέντους!"

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πραγματοποίησε το ταξίδι Τορίνο-Μιλάνο-Τορίνο σε χρόνο ρεκόρ, αλλάζοντας τις φανέλες των Γιουβέντους και Μίλαν εναλλάξ μέσα σε δύο χρόνια. Μετά το πέρασμα του από το Μιλάνο τη σεζόν 2017-2018 ο Ιταλός αμυντικός αποφάσισε να επιστρέψει στη Γιουβέντους. Οι φίλοι της Γιούβε τον υποδέχτηκαν με ανάμικτα συναισθήματα και ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για την επάνοδο του σε συνέντευξη στην Corrier dello Sport, αναφέροντας:

"Ήταν πολύ παράξενο όταν ξαναμπήκα στα αποδυτήρια
της Γιουβέντους. Ήταν ένα νέο μέρος, αλλά έμοιαζε σαν να μην έφυγα ποτέ! Ήταν λάθος να φύγω από τη Γιουβέντους και ήταν μια απόφαση που πήρα σε μια στιγμή θυμού. Συνέβησαν κάποια πράγματα σε προσωπικό επίπεδο και δεν μπορούσα να τα ξεπεράσω. Στη συνέχεια κατάλαβα πως ήταν λάθος να φύγω. Η Γιουβέντους είναι η οικογένεια μου, είναι η μοναδική ομάδα στην οποία μπορώ να εκφραστώ εντός και εκτός γηπέδου. Όσο για τις αποδοκιμασίες από το κοινό; Τις άξιζα! Όπως άξιζα και το χειροκρότημα!".

Ο 31 ετών τεχνικός αποκάλυψε και τα μελλοντικά του σχέδια γύρω από το ποδόσφαιρο.

"Όνειρο μου είναι να γίνω προπονητής ενός μεγάλου συλλόγου. Θα ήταν απίθανο να είμαι ο προπονητής της Γιουβέντους. Ο Αλέγκρι είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και γι' αυτό μπορεί να ελέγξει τα αποδυτήρια της Γιουβέντους. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένταση, εξαιτίας του άγχους και των αποτελεσμάτων. Μπορεί να τσακωθείς, αλλά στη συνέχεια ξεκαθαρίζεις τα πράγματα σαν ενήλικας, σφίγγεις τα χέρια και προχωράς προς τον κοινό στόχο".

Σχετικά με την παρουσία του Κριστιανο Ρονάλντο στη Γιουβέντους είπε:

"Ο Κριστιάνο είναι ένα γενναιώδρος άνθρωπος. Δίνει κίνητρο σε όλους στην ομάδα. Το όνειρο της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται πιο ρεαλιστικό με την έλευση του στην ομάδα".

Το εξώφυλλο της εφημερίδας με τίτλο: "Θα προπονήσω τη Γιουβέντους!"

Ecco la #primapagina dell'edizione odierna:
- Esclusivo: #Veltroni intervista #Bonucci. "Allenerò la #Juve"
- #DeLaurentiis "Carlo sposa #Napoli"
- #ItaliaUcraina. #Genova carezza azzurra;
Leggi l'edizione digitale ➡️ https://t.co/jiVswIxY4A pic.twitter.com/eb3NASADFB

— Corriere dello Sport (@CorSport) 10 Οκτωβρίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα