Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ 1-2: Οι «μέλισσες»…τσίμπησαν στο τέλος! (highlights)

Οι δύο ομάδες, δεν είχαν σκοπιμότητες, καθώς έχουν σωθεί και έπαιξαν ελεύθερα, όμως έπρεπε να φτάσει το τελευταίο τέταρτο (μαζί με τις καθυστερήσεις), για να σημειωθεί γκολ.

Το πέτυχε πρώτη, στο 87ο λεπτό, η Μπρέντφορντ, όταν ο τερματοφύλακας Φλέκεν έκανε το βολέ, ο Ουισά (που είχε μπει νωρίτερα ως αλλαγή στο ματς), έστρωσε με το στήθος πολύ ωραία στον Εμπεμό, που τελείωσε τη φάση ιδανικά.

Η Μπόρνμουθ όμως, απάντησε στο 89ο λεπτό, με τον Σενέσι να κάνει τη σέντρα και τον Σολάνκι να σκοράρει με το κεφάλι, για το

19ο φετινό του γκολ.

Η Μπρέντφορντ όμως ήταν αυτή που είχε τον τελευταίο λόγο, κάνοντας το 1-2, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με άλλη μία αντεπίθεση και τον Ουισά να αποδεικνύεται παίκτης – κλειδί, εκτελώντας άψογα με βολέ, μετά από φοβερή πάσα του Εμπεμό στην περιοχή.

Στο πρώτο μέρος, η Μπόρνμουθ ήταν καλύτερη, με τον Σολάνκι να σκοράρει δύο φορές, αλλά αμφότερα τα γκολ να ακυρώνονται, το πρώτο μέσω θέασης replay (27′) για χέρι του Σεμένιο στο ξεκίνημα της φάσης και το δεύτερο (37′), για φάουλ του ίδιου του σκόρερ στον Κόλινς.

Στο β’, ο VAR επενέβη δεύτερη φορά, με τον Τόνι να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή από τον Ζαμπάρνι στην περιοχή, αλλά τον διαιτητή να παίρνει πίσω την αποφασή του, μετά τη θέαση της επαναληπτικής προβολής.

Η Μπόρνμουθ, ολοκλήρωσε έτσι με ήττα τις εντός έδρας εμφανίσεις της και η Μπρέντφορντ με νίκη τις αντίστοιχες εκτός έδρας δικές της.

Mπόρνμουθ (Ιραόλα): Τράβερς – Σμιθ (81′ Άνταμς), Ζαμπάρνι, Σενέσι, Κέλι – Κρίστι (81′ Σκοτ), Κουκ – Σεμένιο, Κλάιφερτ (67′ Ουνάλ), Ουαταρά (67′ Ταβερνίερ) – Σολάνκι.
Μπρέντφορντ (Φρανκ): Φλέκεν – Άγιερ (63′ Ρόρσλεβ), Κόλινς, Πίνοκ, Ρεγκιλόν – Ντάμσγκααρντ (75′ Σάντε), Νόργκααρντ (63′ Γένσεν), Γιάνελτ (84′ Γιαρμολιούκ) – Εμπεμό, Τόνι, Λιούις – Πότερ (63′ Ουισά).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ 1-2, …τσίμπησαν,bornmouth – brentfornt 1-2, …tsibisan