Μπότεφ Πλ. – Άρης 1-0 : Του έλειψε μόνο το γκολ (highlights)

Η ενδεκάδα

Τρίτο φιλικό προετοιμασίας για τον Άρη, στην Φιλιππούπολη απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ. Μόνο δύο παίκτες βρήκαν θέση στο βασικό σχήμα και στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα του Τόλη Τερζή. Ο τερματοφύλακας Κουέστα και ο δεξιός μπακ Εμ’Μπακατά. Στον πάγκο τα νέα αποκτήματα Φεράρι και Σαβέριο. Σε σχήμα 4/3/3 οι έντεκα ήταν ο Κουέστα στην εστία. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Εμ’Μπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ματαρίτα. Στο κέντρο αμυντικός χαφ

ο Πάβιτσιτς, μέσα δεξιά ο Νταρίντα και μέσα αριστερά ο Ρουπ. Στην επίθεση δεξιά άρχισε ο Παναγίδης, αριστερά ο Πάλμα και μπροστά ο Γκρέι.

Αμυντικά προβλήματα που λύθηκαν

Το πρόβλημα του Άρη στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στο πρώτο ημίωρο ήταν η μεσο-αμυντική λειτουργία. Επιθετικά έφτανε άνετα στην περιοχή της Μπότεφ αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός.

Η μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα ήταν το μεγάλο θέμα και αυτό πλήρωσε στο 17ο λεπτό ο Άρης δεχόμενος γκολ από τον Κροάτη φορ των γηπεδούχων τον Σέκουλιτς.

Μετά το σουτ του Κόλεβ (26′) που εδιωξε σε κόρνερ ο Κουέστα ο Άρης προσαρμόστηκε και βελτιώθηκε αμυντικά και δεν απειλήθηκε. Η μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του Τόλη Τερζή ήρθε στο 43ο λεπτό όταν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Πάλμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Απείλησε με Πάλμα

Το μόνο που έλειψε στο δεύτερο ημίχρονο από τον Άρη ήταν το γκολ σε φάσεις που ήρθαν όλες από τον Λουίς Πάλμα (47′, 48′, 57′, 58′) με τον Χάνκιτς να σταματάει με την βοήθεια του Ραμπότοβ τον ακραιο επιθετικό από τις Ονδούρες.

Μετά τις αλλαγές ο ρυθμός έπεσε και οι δύο εστίες δεν απειλήθηκαν με εξαίρεση το δοκάρι του Στεποναβίτσιος στο 82ο λεπτό.

Ο Άρης γνώρισε την δεύτερη ήττα του σε τρίτο φιλικό προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα