Μπούργος: «Το μυαλό μας είναι μόνο στην Γκόμελ» (vid)

Απολύτως ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Χέρμαν Μπούργος σχετικά με το τι έχει κατά νου, μία μέρα πριν τον επαναληπτικό με την Γκόμελ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, που θα γίνει στο άδειο από κόσμο “Κλεάνθης Βικελίδης”, λόγω του καθεστώτος που ισχύει από την UEFA για τις ομάδες από τη Λευκορωσία, οι οποίες συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όπως δήλωσε ο Αργεντίνος

προπονητής του Άρη, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μόνον αυτός ο αγώνας και όχι η περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ή οι αναμετρήσεις του επόμενου γύρου.

“Το μυαλό μας δεν είναι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (σ.σ. η ενδεχόμενη επόμενη αντίπαλος του Άρη στον τρίτο γύρο του ECL). Εμείς ετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι, που είναι το δεύτερο ημίχρονο στις αναμετρήσεις με την Γκόμελ”, σημείωσε αρχικά και χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος τεχνικός.

Για το πώς μπορεί να κρατάει σε πνευματική ετοιμότητα τους παίκτες του, μετά από μια ευρεία νίκη στο πρώτο παιχνίδι απάντησε:

“Είναι πάρα πολύ απλό. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και προπονούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση”.

Για την έλευση του Μανού Γκαρσία:

“Ποτέ δεν μιλάω για ατομικές περιπτώσεις παικτών”.

Σχετικά με το πώς σχολιάζει την κλήρωση του πρωταθλήματος απάντησε:

“Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Έχω εστιάσει μόνο στο αυριανό παιχνίδι”.

Για το αν, παρά τη νίκη στον πρώτο αγώνα με την Γκόμελ, υπήρξαν πράγματα που δεν του άρεσαν στη λειτουργία του Άρη, σχολίασε:

“Υπήρξαν πράγματα, τα οποία δεν κάναμε μέσα στο παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Έχουμε προετοιμαστεί, όμως, και αύριο θέλουμε να τα βγάλουμε μέσα στο παιχνίδι”.

Για την απουσία του κόσμου και πόσο θα επηρεάσει την ομάδα τόνισε:

“Σίγουρα, η απουσία του κόσμου είναι κάτι που μας κόβει φτερά. Έχουμε όλες τις δυνατότητες, όμως, να κάνουμε το παιχνίδι μας”.

Για τις προσθήκες που έχουν γίνει και αν αυτές συνεχιστούν τόνισε:

“Η ομάδα δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Έχουν συζητηθεί οι όποιες ελλείψεις με τον πρόεδρο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα