Μπράιτον-Τότεναμ 0-1: Επιστροφή στις νίκες με Κέιν (hls)

Η Μπράιτον φιλοξένησε την Τότεναμ για την 10η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Τα “σπιρούνια” ήταν οι πρωταγωνιστές του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 4′ ο Σον εκτελεί απευθείας το φάουλ, ο Σάντσες έπεσε στη σωστή πλευρά και απέκρουσε. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Κορεάτης έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 22′ ο Κέιν ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, ύστερα από ασίστ του Σον. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 1-0 για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Μπράιτον προσπάθησε να σκοράρει, αλλά η άμυνα

της Τότεναμ δεν άφησε περιθώρια για ευκαιρίες. Στο 74ο λεπτό ο Σον σκοράρει για το 2-0, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Τότεναμ πήρε το βαθμολογικό τρίποντο και είναι 2η με 21, όσους και η Άρσεναλ, η οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή (09/10, 18:30, Novasports Premier League) τη Λίβερπουλ. Η Μπράιτον παραμένει 6η με 14.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ

Οι συνθέσεις:

Μπράιτον (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, 3-4-2-1): Σάντσες, Γούεμπστερ, Ντανκ, Φέλτμαν (88′ Λάμπτεϊ), Μάρτς, Κασϊσέδο (89′ Γκίλμουρ), Εστουπινάν (65′ Μιτόμα), ΜακΆλιστερ, Τροσάρ, Γουέλμπεκ, Γκρος (82′ Λαλάνα).

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε, 3-5-2): Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Χόιμπεργκ, Σεσενιόν, Ντοχέρτι, Μπετανκούρ, Μπισουμά (70′ Ριτσάρλισον), Σον (80′ Πέρισιτς), Κειν (90’Σκιπ).

Keywords
Τυχαία Θέματα