Μπράτσος: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και εμείς δεν τις είχαμε υπέρ μας»

Στην προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του όλη τη χρονιά, στάθηκε ο Κώστας Μπράτσος και στο πως αν είχαν περισσότερο χρόνο ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρχικά χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο. Έχετε δίκιο, ξεκινώντας από το παιχνίδι, θα ήθελα να πω πως η συμφωνία ήταν μέχρι και το τέλος της χρονιάς, να δώσουμε χρόνο σε κάποια παιδιά, που δεν είχαν πολλά λεπτά στο πρωτάθλημα και θέλαμε να γίνει μια αξιολόγηση για τη νέα σεζόν. Για τα συναισθήματα

που μας αφήνει, σίγουρα δεν είναι τα καλύτερα, ήρθαμε εδώ με ελπίδες, οι οποίες εμφανιστήκανε, όχι μόνο από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και από τον κόσμο, πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα, όμως οι λεπτομέρειες, παίζουν ρόλο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες, βγάλανε το πάθος τους και προσπαθήσανε να κάνουν το καλύτερο, στο ποδόσφαιρο όμως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και αυτές δεν ήταν υπέρ μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην τελευταία θέση και υποβιβαζόμαστε, αλλά από καταβολής των playouts, μια ομάδα δεν πέφτε ποτέ με αυτούς τους πόντους που έχουμε τώρα. Ακόμα και εκεί ήμασταν άτυχοι. Θεωρώ, πως αν είχαμε περισσότερο χρόνο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε αυτό το θαύμα και να μέναμε στη Super League. Η ζωή συνεχίζεται, όπως και για εμάς, αλλά και για το κλαμπ και να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και καλό ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα