Χάιντουκ Σπλιτ: Συμπαίκτης του Λιβάγια ο Κλεϊνχέισλερ

Παίκτης της Χάιντουκ Σπλιτ και τυπικά ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ. Ο Ούγγρος χαφ παραχωρήθηκε από τον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες. Στην ομάδα της Κροατίας ο Κλεϊνχέιλσερ θα συναντήσει ένας παλιό γνώριμο του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Μάρκο Λιβάγια.

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι επιτέλους εδώ. Πέρασαν μερικές ημέρες, αλλά τελικά όλα ολοκληρώθηκαν προς αμοιβαία ικανοποίηση και ανυπομονώ για την αυριανή προπόνηση με τους

νέους συμπαίκτες μου. Η Χάιντουκ είναι μια μεγάλη ομάδα και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να γίνουμε πρωταθλητές και να επιτύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σε καλή κατάσταση, οπότε δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να προσαρμοστώ. Έπαιξα για πολύ καιρό στον Οσίγιεκ, γνωρίζω καλά το πρωτάθλημα και την Χάιντουκ, καθώς και πολλούς νέους συμπαίκτες. Αναμένω να κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Κλεϊνσχέιλερ ως παίκτης της Χάιντουκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Κλεϊνχέισλερ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στη Χάιντουκ Σπλιτ. Ο Ούγγρος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα της Κροατίας έως τον προσεχή Ιούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα