Χαλί 25 εκατομμύρια ευρώ για Πρίγιοβιτς!

Πολωνικό δημοσίευμα στέλνει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ! Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δίνει 10 εκατομμύρια ευρώ για να σπάσει τη ρήτρα που έχει ο παίκτης στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και άλλα 25 εκατομμύρια ευρώ στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι Σαουδάραβες προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς,
με αποδοχές της τάξης των 25 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά. Στον ΠΑΟΚ προσφέρουν 10 εκατομμύρια, καθώς οι "ασπρόμαυροι" δεν
δέχτηκαν την πρώτη πρόταση, που ήταν ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Στα 8 εκατομμύρια ευρώ ήταν η προσφορά από την Κίνα για τον παίκτη, στην οποία επίσης είπε "όχι" ο ΠΑΟΚ.
Οι Πολωνοί στο συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνουν λόγο και για το όφελος που θα έχει η Λέγκια Βαρσοβίας από μια ενδεχόμενη μετακίνηση, καθώς διατηρεί ποσοστό (10%) μεταπώλησης του παίκτη από τον ΠΑΟΚ σε άλλη ομάδα. Από τους "ασπρόμαυρους" δεν υπάρχει κάποια αντίδραση μέχρι αυτή την ώρα, αν και είναι γνωστή η στάση τους εδώ και καιρό ότι ο Πρίγιοβιτς δεν πωλείται το συγκεκριμένο διάστημα.

Εφόσον πράγματι ισχύει η πρόταση της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, τότε είναι στη διάθεση του Πρίγιοβιτς να δεχτεί ή όχι να υπογράψει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ. Το συνολικό ποσό για τον ίδιο μπορεί να είναι πολύ μεγάλο, όμως, το ζητούμενο είναι, αν τον καλύπτει αγωνιστικά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ή θέλει να περιμένει κάτι άλλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα