Χασάν: Θα γυρίσω πιο δυνατός (pic)

Χασάν: Θα γυρίσω πιο δυνατός (pic)vkonstanΤετ, 11/18/2020 - 19:55

Ο Αχμέντ Χασάν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και παραμένει σε καραντίνα στην Αίγυπτο. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στη χώρα των Φαραώ για να λάβει μέρος στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του κυπέλλου εθνών Αφρικής, ωστόσο θα αργήσει να επιστρέψει στη χώρα μας και αντίστοιχα στην αγωνιστική δράση.

Θα πρέπει πρώτα να αναρρώσει πλήρως απ' τον κορωνοϊό και είναι δεδομένο πως θα χάσει τα ματς με Παναθηναϊκό, Μάντσεστερ Σίτι, Άρη και Μαρσέιγ.

Ο ίδιος ο Χασάν αναφέρθηκε στην περιπέτεια του μέσω ανάρτησης στα social media, γράφοντας: "Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι βρέθηκα θετικός στην Covid-19. Είμαι καλά, σας ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικά σας μηνύματα. Θα επιστρέψω σύντομα πιο δυνατός".

 

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9)

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Αχμέντ Χασάν αναφέρθηκε στην ασθένεια του από κορωνοϊό με ανάρτηση στα social media. Article publish on Τετ, 11/18/2020 - 19:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα