“Χέβι μέταλ” με Γουέστ Χαμ και Φράιμπουργκ ο θρύλος

Από το βράδυ που ο Αλεξανδρόπουλος στο 96ο λεπτό έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό επί της Γκενκ είχε εξασφαλίσει την είσοδο του σε ευρωπαϊκούς ομίλους (Κόνφερενς) και από το βράδυ της Πέμπτης και μετά την πρόκριση στη Σερβία περίμενε τις αντιπάλους του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 

Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάστκα Τόπολα βγήκαν από την κληρωτίδα και θα βρεθούν στο δρόμο του Ολυμπιακού. Δεν

την λες και καλή κλήρωση αλλά το σίγουρο είναι πως θα μπορούσε να ειναι και χειρότερα.

Πώς; Με το να έβγαινε άλλη ομάδα ως τέταρτη στο πρώτο γκρουπ πέραν της Σερβικής ομάδας. Πρόκειται για ομάδα που δέχτηκε επτά γκολ συνολικά από την Μπράγκα στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών. Σαφώς πιο αδύναμη από την συμπατριώτισσά της Τσουκαρίτσκι, στην οποία ο Ολυμπιακός σκόραρε 6 γκολ στο σύνολο και θα μπορούσε να έχει σκοράρει και περισσότερα. 

Θα ανέβει στην… σκηνή να ροκάρει

Ομάδα των… Iron Maiden, η Γουέστ Χαμ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και σίγουρα είναι από τις ομάδες που δεν θα ήθελες να βρεις μπροστά σου. κάτοχος του Κόνφερενς και με παίκτες… ζόρικους όπως οι Ντίνος Μαυροπάνος, Λούκας Πακετά, Κούντους και Αλβάρες από τον Άγιαξ και Σαΐντ Μπενραχμά είναι από εκείνους που ξεχωρίζουν. Ομάδα 444 εκατομμυρίων ευρώ.Ομάδα με τρομερή ταχύτητα και ρυθμό στο παιχνίδι της, δημιουργεί πολλές φάσεις και σκοράρει για την ώρα πολύ εύκολα. 

Ο Ολυμπιακός όμως θα βγει στην… σκηνή και θα ροκάρει στους δικούς του ρυθμούς και απέναντι στην ομάδα που λατρεύει ο μπασίστας των Maiden Στιβ Χάρις, αλλά και απέναντι στους Γερμανούς της Φράιμπουργκ

Κι εδώ μιλάμε για μια ομάδα που αγγίζει τα 165εκ. ευρώ, με παίκτες σημαντικούς και πάντα με τη νοοτροπία του “δεν σταματάω να πιέζω και να ψάχνω το γκολ”. Έχει μπει εξαιρετικά στην Μπουντεσλίγκα με δύο στα δύο, επικρατώντας 2-1 της Χοφενχάιμ και 1-0 της Βέρντερ Βρέμης, με τον Κρίστιαν Στάιχ στο τιμόνι της. Στη μεσαία γραμμή ξεχωρίζουν οι Έγκεσταϊν και Χέφλερ, ενώ στην επίθεση ο Ιταλός Γκρίφο, ο Αυστριακός Γκρέγκοριτς και ο Ούγγρος Σάλαϊ. Προφανώς είναι μία δύσκολη ομάδα, με όλα τα χαρακτηριστικά των Γερμανικών ομάδων αλλά δεν είναι ούτε Μπάγερν Μονάχου, ούτε Ντόρτμουντ. Είναι πιο βατή και ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να την κερδίσει σίγουρα στο Καραϊσκάκης. Τέλος πολλά μπορούν να εξαρτηθούν από το πρόγραμμα των αγώνων. 

Keywords
Τυχαία Θέματα