Χρυσός» στο Ζάγκρεμπ ο Κουρουγκλίεβ!

Το «τανκ» μετέτρεψε τα 86 κιλά της ελευθέρας πάλης σε ένα προσωπικό του σόου και ολοκλήρωσε τη διαδρομή μέχρι το πρώτο σκαλί του βάθρου χωρίς να χάσει ούτε έναν τεχνικό πόντο.

Ο 31χρονος πρωταθλητής Ευρώπης απέδειξε μέσα στην παλαίστρα της Κροατίας την ανωτερότητά του, καθώς κανείς αντίπαλός του δεν μπόρεσε επί της ουσίας να τον απειλήσει! Ο Κουρουγκλίεβ στον μεγάλο τελικό αντιμετώπισε τον Μάιλς Ναζίμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο, ο οποίος προηγήθηκε μετά από παρατήρηση που δέχθηκε ο πρωταθλητής Ευρώπης.

Στη συνέχεια ο Κουρουγκλίεβ πήρε την κατάσταση

στα χέρια του, προηγήθηκε 2-1 και αναδείχθηκε νικητής με 3-1, σε ένα ματς που επί της ουσίας δεν απειλήθηκε ποτέ, καθώς ο αντίπαλός του δεν μπορούσε στην κυριολεξία να τον κουνήσει!

Πριν τον αγώνα του χρυσού μεταλλίου, ο Κουρουγκλίεβ επικράτησε κατά σειρά με τεχνική υπεροχή (11-0) του Ούγγρου Πάτρικ Πουεσπόεκι, και του Λετονού Άιβαρς Σαμουσόνοκς (10-0) και 9-0 του Αζέρου Αμπουμπάκρ Αμπακάροφ, πριν κερδίζει και τον Σλοβάκο.

Στην 5η θέση ο Χοσόνοβ

Στον «μικρό» τελικό των 125 κιλών της ελευθέρας ο Αζαμάτ Χοσόνοβ αντιμετώπισε τον Ντάνιελ Λιγκέτι από την Ουγγαρία. Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε να χάνει 5-0 στο μισό του τελικού και στη συνέχεια προσπάθησε να επιστρέψει, ωστόσο δεν τα κατάφερε και τελικά πλασαρίστηκε στην 5η θέση.

Εν τω μεταξύ, στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Αγόρω Παπαβασιλείου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα προκριματικά των 76 κιλών νίκησε την Σέρβα Νάγκι με πτώση και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου έχασε από την Ουκρανή Αναστασία Οσνιάτς.

Ρίχνεται στη μάχη η Μαρία Πρεβολαράκη

Η ώρα της Μαρίας Πρεβολαράκη έφτασε! Η «Κυρία» της ελληνικής πάλης θα παλέψει την Πέμπτη (20/4) στα 53 κιλά. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια τοποθετήθηκε απευθείας στα προημιτελικά και περιμένει την αντίπαλό της που θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στην Ουκρανή Λίλιγια Χορίσνα και τη Λιθουανή Βεστίνα Ντανισεβιτσιούτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα