Δεν θα μπορείτε να πιάσετε όλα τα Pokemon στο Sword and Shield

Δεν είναι όλοι εδώ και οι developers έχουν λόγο.

Οι developers του Pokemon Sword and Shield εξηγούν γιατί δεν θα μπορούμε να πιάσουμε όλα τα Pokemon στα καινούργια παιχνίδια.

Σύμφωνα με τον Junich Masuda σε μια συνέντευξη του Famitsu οι παίκτες δεν θα έχουν πρόσβαση σε όλο το Pokedex.

Θα μπορούμε να πιάσουμε μόνο Pokemon

που θα βρίσκονται στο Galar Region Pokedex και ο Masuda εξηγεί ότι ο κύριος λόγος είναι ο υπερβολικά τεράστιος αριθμός Pokemon.

"Έχουμε 800 είδη Pokemon και τα παιχνίδια θα προσθέσουν πολλά καινούργια. Τώρα που δουλεύουμε με το Nintendo Switch σημαίνει ότι βάζουμε περισσότερη δουλειά στις λεπτομέρειες και στα animation των Pokemon."

Σε μια άλλη συνέντευξη με το US Gamer είπε ότι θα κάνει πιο ισορροπημένο το σύστημα μάχης και θα δώσει στα καινούργια Pokemon την ευκαιρία να λάμψουν. Που βγάζει αρκετό νόημα. Και μιλώντας για Sword and Shield, διαβάστε 22 λεπτομέρειες για τα ερχόμενα αυτά παιχνίδια.

Για περισσότερα νέα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Όταν δεν παραπονιέται για την κατάσταση του gaming μπορείτε να τον βρείτε στα social media. Ή και όχι.IGN GreeceΤα legendaries και οι πρώτες νέεις 'εμφανίσεις' του Galar PokedexΕπιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pokemon Sword and ShieldΑνακοινώθηκε Pokémon Sword and Shield Direct για την επόμενη εβδομάδα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα