Διαφορές ανάμεσα στις ''ενισχυμένες'' εκδόσεις του The Outer Worlds

Τα πλεονεκτήματα του να έχεις First Party Studios.

Ο επερχόμενος RPG τίτλος επιστημονικής φαντασίας της Obsidian, φαίνεται ότι θα "τρέχει" σε ανάλυση 4Κ μόνο στο Xbox One X.

Καθώς οι περισσότεροι πλέον είναι συνηθισμένη στην κυκλοφορία βελτιωμένων εκδόσεων τίτλων και στις δύο κονσόλες με αμελητέες διαφορές μεταξύ τους, το γεγονός

ότι ο εν λόγω τίτλος θα τρέχει στα 1080p στο PS4 Pro είναι λογικό να προκαλεί έκπληξη .

O Private Division, προχώρησε σε μία σύντομη ανακοίνωση στο Windows Central, όπου και δήλωσε ότι δεν θα υπάρξουν βελτιστοποιήσεις στην έκδοση για το PS4 Pro. Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί ο λόγο για τον οποίο έγινε αυτό. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η Obsidian πλέον ανήκει στην οικογένεια της Microsoft, μετά την εξαγορά της από αυτή.

Μαζί με την Obsidian είδαμε 15 επιπλέον ομάδες ανάπτυξης να εντάσσονται στην Xbox Game Studios και να εκτελούν χρέη First Party Developer. Παρόλο που υπάρχει ελευθερία όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι, η Microsoft είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο όσον αφορά την στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν πρόκειται για εσκεμμένη αποκλειστικότητα ή μη.

Το The Outer Worlds είναι ένας φουτουριστικός τίτλος που λαμβάνει χώρα σε διάφορους πλανήτες που πολυεθνικές εταιρείες έχουν αποικήσει.

Ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox, PS4, H/Y στις 25 Οκτωβρίου ενώ η έκδοση για το Nintendo Switch αναμένεται σε μετέπειτα ημερομηνία.

IGN GreeceΤα πρώτα 20 λεπτά του The Outer Worlds - IGN FirstΤο Outer Worlds έρχεται σε Nintendo SwitchΤο The Outer Worlds βρίσκεται αρκετά κοντά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα