Διαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από τη νέα ταινία του Venom

Όχι, συμβιοτικά δεν έχει.

Αγαπάτε τον εξωγήινο αντιήρωα της Marvel; Σας άρεσε η ταινία του; Είστε γενικά μαρβελόπαιδα; Τότε ο νέος μας διαγωνισμός είναι για εσάς! Σε συνεργασία με την Feelgood σας χαρίζουμε μοναδικά δώρα!

Η Sony και η Marvel επιτέλους έφεραν στη μεγάλη οθόνη τον Venom, έναν χαρακτήρα από τα κόμικ της Marvel

που συνδέεται συνήθως με τον Spider-Man (αν και η εν λόγω ταινία δεν ανήκει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και δεν θα έχει κάποια αναφορά στον Spider-Man). Πρόκειται για μια εξωγήινη μορφή ζωής που για να επιβιώσει χρειάζεται έναν ξενιστή, κατά προτίμηση ανθρώπινο. Η πολυαναμενόμενη ταινία "Venom" έχει σκηνοθέτη τον Ruben Fleischer (Zombieland, 30 Minutes or Less) και σεναριογράφους τους Scott Rosenberg, Jeff Pinkner και Kelly Marcel, ενώ τον χαρακτήρα του Eddie Brock / Venom ανέλαβε ο Tom Hardy, ο οποίος μάλιστα χάρισε φωνή και σώμα για τα γυρίσματα του symbiote. Η κινηματογραφική πορεία του Venom ξεκίνησε το 2007 όπου κι έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία "Spider-Man 3". Έκτοτε η Sony προσπαθεί να τον επαναφέρει στο προσκήνιο, μόνο που επίσημες πηγές θέλουν το φιλμ να μην έχει κάποια σύνδεση με τις σύγχρονες ταινίες της Marvel (και ούτε με την ταινία "Life").

Στον ρόλο του αγαπημένου αντιήρωα Eddie Brock/Venom έχουμε τον επίσης αγαπημένο Tom Hardy. Στην πολυαναμένομενη ταινία εμφανίζεται η 4 φορές υποψήφια για Όσκαρ Michelle Williams (Blue Valentine, Manchester by the Sea) και ο πολυσχιδής Riz Ahmed (Rogue One).

Δώρα

3 set phone wallet + water bottle + ακουστικα

Ο ρεπόρτερ Eddie Brock (Tom Hardy) προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον διαβόητο ιδρυτή του Life Foundation, τον ιδιοφυή Carlton Drake (Riz Ahmed), και αυτή η εμμονή επηρεάζει αρνητικά την καριέρα και τη σχέση του με τη σύντροφο του Anne Weying (Michelle Williams). Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Drake, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom εισχωρεί στο σώμα του Eddie, και έτσι ξαφνικά αποκτά υπερδυνάμεις, καθώς και την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει. Διεστραμμένος, σκοτεινός, απρόβλεπτος και οργισμένος, ο Venom αφήνει τον Eddie να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητες του, τις οποίες, ομολογουμένως, βρίσκει συναρπαστικές. Όσο ο Eddie και ο Venom έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έρχονται πιο κοντά. Πού αρχίζει ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος;

Στους κινηματογράφους από την Feelgood.

Πάρε μέρος!

a Rafflecopter giveaway

IGN GreeceVenom ReviewVenom: Ο Tom Hardy ξεκαθαρίζει τα σχόλιά του σχετικά με την περικοπή διάρκειας της ταινίαςΟ Venom και οι "σκηνές μετά το τέλος"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα