Διαγόρας-Απόλλων Λάρισας 5-0: Τον… διέσυρε!

Από το πρώτο μέρος «καθάρισε» την υπόθεση νίκη ο Διαγόρας και την ολοκλήρωσε στο δεύτερο, καθώς «διέλυσε» με 5-0 του Απόλλωνα Λάρισας. Σκόρερ της επικράτησης οι Παραστατίδης (17′, 63′), Βουργουτζής (22′, 65) και Μπούμπας (47′).

Με αυτό το τρίποντο ο σύλλογος της Ρόδου «έπιασε» τους Θεσσαλούς στους 9 βαθμούς και την 8η θέση του βόρειου ομίλου της Super League 2.

Από τη δική τους πλευρά οι φιλοξενούμενοι θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα αυτό το παιχνίδι μιας και επί της ουσίας δεν… εμφανίστηκαν

ποτέ στο γήπεδο!

Εύκολα και… κυνικά!

Στην πρώτη καλή στιγμή του ματς Διαγόρας άνοιξε το σκορ! Ο Γηραιός έπιασε στον… ύπνο την άμυνα του Απόλλωνα, ο Λαϊουέλ μπήκε στην περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα για τον Παραστατίδη και ο τελευταιός με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 1-0.

Πέντε λεπτά μετά ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έφυγε στην αντεπίθεση, γύρισε στην περιοχή για τον Βουργουτζή και ο μεσοεπιθετικός του Διαγόρα με πλασέ νίκησε τον Οικονομόπουλο για το 2-0.

Στο 33′ οι γηπεδούχοι είχαν και άλλη απειλητική στιγμή, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενουένων με απομάκρυνε υπερένταση το σουτ του Μπούμπα. Στο 39′, νέα καλή στιγμή για τον Διαγόρα, με το σουτ του Τάτση έπειτα από ωραία ενέργεια του Τσιαντούλα να βρίσκει σε πόδια αμυνόμενου και να καταλήγει κόρνερ.

Το σύνολο του Βαγγέλη Στουρνάρα, που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των Θεσσαλών ήταν… ανύπαρκτο επιθετικά χωρίς ουσιαστική απειλή, με την ομάδα του Πάρη Ανδράλα να είναι εμφανώς ανώτερη στο πρώτο 45λεπτο.

Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε και τον… διέσυρε!

Δύο λεπτά χρειάστηκε μόλις στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας προκειμένου να σημειώσει και τρίτο γκολ στο ματς, με το τρομερό σουτ στην κίνηση από τον Μπούμπα. Έτσι εκεί που άπαντες περίμεναν τον Απόλλωνα Λάρισας να βγάλει αντίδραση και να προσπαθήσει να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αποτελέσματος ο άσσος των γηπεδούχων εβάλε ουσιαστικά… τέλος στα όνειρά τους.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους στιγμή τους στην αναμέτρηση, με τον Γαλάνη να απομακρύνει με δυσκολία το πλασέ του Ντ’ Αγκοστίνο. Όμως τελικά δέχτηκαν και τέταρτο γκολ τρία λεπτά μετά και ενώ ο Διαγόρας είχε χάσει ανεπανάληπτη ευκαιρία στο ενδιάμεσο.

Αρχικά ο Οικονομόπουλος νίκησε τον Λαϊουέλ, αλλά στην επαναφορά ο Παραστατίδης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 65′ έγινε και το 5-0! Ο σκόρερ έγινε δημιουργός και μοίρασε στον Βουργουτζή, πριν ο τελευταίος πλασάρει σε κενή εστία, γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερ: 17′, 63′ Παραστατίδης, 22′, 65 Βουργουτζής, 47′ Μπούμπας

Διαγόρας (Ανδράλας): Γαλάνης, Βουργουτζής, Μανιώτης, Πετράκης (56′ Χότζα), Τάτσης, Καραμάνης (46′ Μαγκάκης), Παπαϊωάννου (54′ Οικονομίκος), Μπούμπας (56′ Καβαλιέρι), Τσιαντούλας, Παραστατίδης, Λαϊουέλ.

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κοτσιανούλης, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης (56′ Χουμόλι), Κλιγγόπουλος (65′ Διβανές), Ζαχαράκης, Ντιουλγκέροφ, Ντ’ Αγκοστίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα