Διαγόρας Ρόδου – Παναθηναϊκός Β΄ 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν

Για την έβδομη αγωνιστική των Playouts και τον Νότιο όμιλο της Super League 2, Διαγόρας και Παναθηναϊκός Β΄, τέθηκαν αντιμέτωποι στη Ρόδο.

Οι γηπεδούχοι που έχουν «κλειδώσει» την παραμονή τους, έδωσαν χώρο και πρωτοβουλία κινήσεων στους «πράσινους» που δίνουν τη μάχη να μείνουν στην κατηγορία. Στα πρώτα 45΄ το σύνολο του κ. Αντωνίου έφτασε αρκετές φορές στα καρέ του Λαδά, χωρίς ωστόσο, να καταφέρει να

ανησυχήσει τον Έλληνα γκολκίπερ.

Στην επανάληψη, το «τριφύλλι» ανέβασε την πίεση του, κέρδισε κάποια κόρνερ αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Οι αλλαγές του Ντόστανιτς έφεραν την ισορροπία στις γραμμές που χρειαζόταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι άντεξαν στην πίεση και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας (89′ Ταχματζίδης), Νικολής (89′ Σταματούλλας), Δημητρίου, Δημόπουλος, Τσιαντούλας, Μασούρας, Λούκιτς (57′ Μουντές), Βολάκης (57′ Τσάβος), Λεσάι (79′ Μανωλάκης), Μανιάς.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασόπουλος, Μαρτίνης, Κατρής, Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (73′ Κρυπαράκος), Νταμπίζας (73′ Λιούμης), Λαμψιάς (76′ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (64′ Μαντσίνι).

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)
Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Παπαδόπουλος (Πειραιά)

Keywords
Τυχαία Θέματα