Δίκαιη μοιρασιά στο Περιστέρι

Γεμάτο ματς στο Περιστέρι με Ατρόμητο και Παναιτωλικό να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Ο Ενσικουλού άνοιξε το σκορ, ο Μανά με δύο γκολ έκανε την ανατροπή, όμως ο Μούγιακιτς 5 λεπτά πριν το φινάλε έγραψε το τελικό 2-2.

Παιχνίδι κέντρου στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι και να δείχνει πιο απειλητικός δημιουργώντας δύο ευκαιρίες μέσα σε δύο λεπτά.
Ο Κιβρακίδης άλλαξε όμορφα με τον
Μάντσον αλλά το γύρισμα του τελευταίου μάζεψε εύκολα και από τη κόντρα στον Μαλή.Εν συνεχεία ο Ενσικουλού κατάφερε από πλάγια θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού στο 20 λεπτό.

Πέρασαν 10 λεπτά για να απειλήσει και πάλι η ομάδα του Κάναντι με τον Μπρούνο να μην μπορεί να κρεμάσει τον Κυριακίδη που διάβασε σωστά τη φάση και σταμάτησε τον Βραζιλιάνο μετά Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 34ο λεπτό με τον Μοράρ να γυρίζει και τον Γουίλιαν Μπαρμπόσα να αστοχεί ολομόναχος απέναντι στον Μέγερι.Λίγο πριν φύγει το ημίχρονο πρώτα ο Ρισβάνης και εν συνεχεία ο Κουλούρης δεν κατάφεραν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα μέσα από έναν όμιλο παικτων και από τις δύο ομάδες που μπλέχτηκαν στη περιοχή.

Ξεκίνημα με γκολ για τον Ατρόμητο στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κουλούρη να γυρίζει για τον Ενσικουλού με την άνεση του να δίνει το προβάδισμα στους περιστεριώτες στο 49ο λεπτό.2ο γκολ για τον επιθετικό από το Κονγκό στην εφετινή σεζόν.

Ο Παναιτωλικός πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά άφησε κενούς χώρους στα μετόπισθεν.Εκτέλεση φάουλ του Μοράρ στο 55ο λεπτό, ο Μέγερι πέταξε με δυσκολία την μπάλα σε κόρνερ.
Τα κενά στην άμυνα παραλίγο να δημιουργήσουν πρόβλημα στην άμυνα του Παναιτωλικού με τον Μάντσον να αστοχεί χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τιμωρεί και στην αμέσως επόμενη φάση ο Μανά μετά την έξυπνη πάσα του Μαρινάκη ισοφάρισε σε 1-1.

Κενά στην άμυνα άφησε στη συνέχεια ο Ατρόμητος με τον Μανά να τα εκμεταλλεύεται και να κάνει τη μεγάλη ανατροπή σκοράροντας το δεύτερο τουγκολ στο 77ο λεπτό.Στο 78ο λεπτό ο Κάναντι πέρασε στο παιχνίδι τον Μούγιακιτς και τον δικαίωσε καθώς ισοφάρισε 5 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το πλασέ το Κουλούρη που έβγαλε ο Κυριακίδης, ο Μούγιακιτς πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του για το 2-2.

Διαιτητής:Ανάστάσιος Παπαπέτρου

Βοηθοί:Χρήστος Ακρίβος, Ιορδάνης Απτόσογλου

4ος:Αθανάσιος Σέζος

Κίτρινες:Μάλης,Κιβρακίδης,Μάζουρεκ,Μάντσον,Χατζησαϊας,

Κόκκινες: -

Ατρόμητος(Κάναντι):Μέγερι,Καρασαλίδης,Ρισβάνης,Χατζησαϊας(80'Ούμπιδες),
Μποσουλάτζιτς,Μάντσον,Μπρούνο(78''Κωτσόπουλος),Γιαννούλης,Κιβρακίδης,Ενσικουλού(78'Μούγιακιτς)

Αναπληρωματικοί:Θεοδωράκης,Νάτσος,Ούμπιδες,Κωτσόπουλος,
Μούγιακιτς,Βασιλακάκης, Λαζαρίδης

Παναιτωλικός(Δέλλας):Κυριακίδης,Άργκους,Μαρινάκης,Λουσέρο,Λιάβας,Μαλής,
Μπαρμπόσα,Μοράρ,Μάνα,Τσοκάνης,Μάζουρεκ(85'Μιχάι)

Αναπληρωματικοί:Γιαννακόπουλος,Γκούγκα(,Αμαράλ(88'Άργκους),Χαντάκιας,
Αγρόδημος,Μιχαϊ,Τσιγγάρας
Keywords
Τυχαία Θέματα