Δημάτος για Τζαβέλλα: “Καθοριστικά θετικός παράγοντας στην ΑΕΚ”

Η ΑΕΚ ενημέρωσε το απόγευμα της Παρασκευής πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Τζαβέλλα και ο πρώην Διευθυντής Επικοινωνίας της Ένωσης, Ανδρέας Δημάτος έστειλε το δικό του μήνυμα-ευχαριστώ προς τον διεθνή αμυντικό.

“Από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να συνεργαστείς μαζί τους. Δείχνει δύσκολος, μπορεί και σκόπιμα, αλλά αρκεί να τον γνωρίσεις. Να τον μάθεις και να σε μάθει. Μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί, αλλά δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Μπορεί και να το επιδιώκει

κιόλας! Τι μπορεί, δηλαδή, μάλλον το γουστάρει!

Κόντρα σε ό,τι μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν αποτελεί καθοριστικά θετικό παράγοντα εντός των αποδυτηρίων και ο ρόλος του μπορεί να αναλυθεί καλύτερα από τους νεαρότερους συμπαίκτες του. Από εκείνους για τους οποίους μπορούσε ανά πάσα στιγμή να δώσει την οποιαδήποτε -ακόμα και παράλογη- μάχη! Giwrgos Tzavellas ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα ζήσαμε. Ένας χρόνος ήταν αρκετός! Ήταν δύσκολα αλλά ήταν ωραία! Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν επιλέξεις γιατί το αξίζεις! Πάντα με τον δικό σου τρόπο!” αναφέρει ο Ανδρέας Δημάτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα