Δίπλα στην Julianne Moore θα βρεθεί ο Clive Owen για το "Lisey’s Story"

Βασισμένο σε μυθιστόρημα του Stephen King.

O Clive Owen, που οποίο είδαμε πρόσφατα στο "Gemini Man", πλάι στον Will Smith, κατευθύνεται στη νέα σειρά του Apple TV+, "Lisey’s Story" των Stephen King

και J.J. Abrams.

Σύμφωνα με το The Wrap, ο γνωστός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει πλάι στην Julianne Moore, η οποία θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους King, Abrams και Ben Stephenson.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο ρομαντικό θρίλερ του King του 2006, θα αποτελείται από οχτώ μονόωρα επεισόδια και θα περιστρέφεται γύρω από την Lisey (Moore), η οποία δύο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της, Scott Landon (Owen), έρχεται αντιμέτωπη με αλήθειες που είχε καταπιέσει εδώ και πολύ καιρό. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη συνεργασία των δύο εν λόγω πρωταγωνιστών, μιας και έχουν ξαναπαντρευτεί για χάρη της ταινίας του Alfonso Cuarón, "Children of Men" (2006).

Το σενάριο της σειράς έγραψε ο King , ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το "Lisey’s Story" είναι το αγαπημένο του μυθιστόρημα και είχε εκφράσει την επιθυμία του να γράψει το σενάριο.

O Owen έγινε γνωστός μέσα από την ταινία "Close My Eyes" (1991). Αργότερα πρωταγωνίστησε στο "Croupier" (1998), ενώ το 2005, κέρδισε Χρυσή Σφαίρα, BAFTA και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία "Closer" (2004). Μετέπειτα τον είδαμε στα "Sin City" (2005), "Derailed" (2005), "Inside Man" (2006) και "The International" (2009), ενώ ο ρόλος του στην ταινία "Hemingway & Gellhorn" του χάρισε το πρώτου βραβείο Emmy. Πρόσφατα τον είδαμε στην σειρά "The Knick", για την οποία ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, και στις ταινίες "Ophelia" και "Anon", ενώ αναμένουμε να τον δούμε στα "The Song of Names" και "The Informer".

Ο Clive Owen στην σειρά "The Knick".

Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη μεταφορά μυθιστορήματος του συγγραφέα στη μικρή ή μεγάλη οθόνη. Στην τηλεόραση είδαμε το "Castle Rock", του οποίου αναμένουμε την 2η σεζόν. Τα τελευταία χρόνια είχαμε ουκ ολίγες τηλεοπτικές μεταφορές εμπνευσμένες από τα έργα του όπως τα "Mr. Mercedes", "The Mist", "11.22.63", "Under the Dome" και "Haven".

Την τελευταία τριετία είδαμε επίσης αρκετές ταινίες του, που είτε ήταν reboot είτε γυρίζονταν για πρώτη φορά. Μέσα σε αυτές είχαμε το επιτυχημένο και κλασικό φιλμ τρόμου "It", το sequel του, το "Dark Tower" - το οποίο θα αποκτήσει και τηλεοπτική σειρά από το Amazon, και τα "Gerald's Game", "1922" του Netflix και "Pet Sematery".

Επίσης, ετοιμάζονται το "The Talisman" από τον σκηνοθέτη Mike Barker (The Handmaid’s Tale), το "The Stand" για χάρη του CBS, το "Sleeping Beauties", το μυθιστόρημα που έγραψε πρωτίστως ο γιος του, Owen King, με τη βοήθεια του πατέρα του, το "Salem's Lot" από τον σκηνοθέτη του "Aquaman", James Wan, και το "The Eyes of the Dragon" για το Hulu.

Τέλος, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο αφιέρωμά μας για τις τις 10+1 αξέχαστες ταινίες που βασίζονται σε έργα του συγγραφέα. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Συμφωνία με το Apple TV+ υπογράφει ο Alfonso Cuarón Φυγάς θα γίνει ο Charlie Hunnam στη νέα σειρά του Apple TV+ Ημερομηνία, τιμή και νέες σειρές για την Apple TV+

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα