Διπλή κυβερνητική παρέμβαση για το βίντεο με τον σερβιτόρο που πηγαίνει παραγγελία μέσα στη θάλασσα στη Ρόδο

Τον γύρο του διαδικτύου έχει ένα βίντεο που δείχνει νεαρό, που φέρεται να είναι σερβιτόρος σε beach bar, να παραδίδει παραγγελία σχεδόν… κολυμπώντας!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, ο σερβιτόρος κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα με τα ρούχα, με το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από τον λαιμό, για να παραδώσει την παραγγελία στους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

Αναφορές στο διαδίκτυο

θέλουν το εν λόγω περιστατικό να έχει συμβεί σε beach bar της Ρόδου, χωρίς όμως να έχει εξακριβωθεί τόσο το πού όσο όμως και το πότε έχει συμβεί. Οι αντιδράσεις πάντως είναι έντονες, με τους χρήστες να κάνουν λόγο για “εργασιακό μεσαίωνα”.

Η μαζική κοινοποίηση του βίντεο προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε σε tweet του ότι “θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι”.

“Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι”, έγραψε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι https://t.co/RBlv7hJGtz

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 1, 2023 Και δεύτερη παρέμβαση Γεωργιάδη στο Twitter

Σε νέα ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει πως κλιμάκιο της τοπικής υπηρεσίας της Επιθεώρησης Εργασίας, αυτή τη στιγμή διενεργεί έλεγχο. “Όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα ενημερώσουμε για τα αποτελέσματά του”, επισημαίνει ο υπουργός Εργασίας.

Για το γνωστό περιστατικό με τον σερβιτόρο στην Ρόδο Κλιμάκιο της τοπικής υπηρεσίας της Επιθεώρησης Εργασίας, αυτή τη στιγμή διενεργεί έλεγχο. Όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα ενημερώσουμε για τα αποτελέσματά του

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 1, 2023

Αλλά και ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε δήλωση του σημειώνει ότι δόθηκε εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα κατασκευών μέσα στην θάλασσα.

Για το περιστατικό της Ρόδου δόθηκε εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα των κατασκευών μέσα στη θάλασσα.

— Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) July 1, 2023

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα