Δοκίμασε σχήμα με Σένκεφελντ ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης (19/9) τον Μπαρτ Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας κι έμεινε πιστός στο 4-2-3-1 ενόψει Ολυμπιακού.

Η αλήθεια είναι ότι ο τεχνικός των πράσινων αρέσκεται στο να θολώνει τα νερά στις προπονήσεις, σύμφωνα πάντως με όσα δοκίμασε προσανατολίζεται σε σχηματισμό 4-2-3-1 ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο
ΟΑΚΑ.

Στο βασικό σχήμα ήταν ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια, Ινσούα και Γιόχανσον στα άκρα της άμυνας με τον Πούγγουρα και τον Σένκεφελντ στο κέντρο της.

Οι Κουρμπέλης και Δώνης στο χώρο της μεσαίας γραμμής, στα άκρα Ζαχίντ και Μπουζούκης, Κολοβός σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή ο Μακέντα.

Στη διάρκεια της προπόνησης ο Δώνης εστίασε στον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών σημειώνοντας μεταξύ άλλων στους παίκτες του ότι «έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο φόρμας και παίζει πολύ γρήγορα. Τόσο όταν έχει τη μπάλα, όσο και χωρίς τη μπάλα. Θέλω πρώτα και πάνω απ’ όλα να είμαστε συμπαγείς...».

Ο Δώνης ενημέρωσε τους παίκτες ότι την Παρασκευή θα τους δείξει βίντεο στο Κορωπί και θα αναλύσει τακτικά τον τρόπο προσέγγισης των «πράσινων» στο ντέρμπι των «αιωνίων».
Keywords
Τυχαία Θέματα