Δολοφονία Άλκη – Νέα εξέλιξη: 22χρονος συλληφθείς έχει τραυματιστεί στο χέρι από το μαχαίρι του φόνου

Τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη από το μαχαίρι που κρατούσε και το οποίο φέρεται να του γλίστρησε, στην προσπάθειά του να χτυπήσει τον 19χρονο Άλκη, είναι ο 22χρονος αλβανικής υπηκοότητας που έχει συλληφθεί.

Την πληροφορία, που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, μετέδωσε η ΕΡΤ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος δεν έχει απαντήσει στους αστυνομικούς όταν του ζητούν να τους εξηγήσει πώς τραυματίστηκε. Ωστόσο, οι αξιωματικοί

του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι ο τραυματισμός του δείχνει να προέρχεται από το μαχαίρι που χτυπούσε τον 19χρονο Άλκη. Εικάζεται, μάλιστα, ότι πρόκειται για το πρόσωπο που εικονίζεται στο βίντεο που έχει έρθε στο φως της δημοσιότητας και τον δείχνει στα σκαλιά της πολυκατοικίας να χτυπά ανελέητα τον Άλκη.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τα αυτοκίνητα των δραστών πριν την επίθεση

Σημειώνεται ότι ένα δεύτερο βίντεο με τα αυτοκίνητα των κατηγορουμένων για δολοφονία του Άλκη Καμπανού, λίγο πριν από τη δολοφονική επίθεση στον 19χρονο φοιτητή και τους φίλους του, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το Mynews.gr δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, όπου υποστηρίζεται πώς δείχνει πλάνα από την κάθοδο των αυτοκινήτων των κατηγορουμένων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του.

Διακρίνονται τέσσερα αυτοκίνητα να κατεβαίνουν την Πλαστήρα και ένα πέμπτο, που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο δολοφόνος του Άλκη έχει συλληφθεί, λέει ο δικηγόρος του προφυλακισμένου 23χρονου Αλβανού

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος Θεόδωρος Σιμόπουλος, ο συνήγορος 23χρονου κατηγορούμενου που συνελήφθη πρώτος από όλους, σημείωσε ότι “ο βασικός εμπλεκόμενος έχει την ευθύνη” και προσέθεσε ότι “το όπλο που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση, είναι αυτό που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος”.

“Αυτός που έφερε το όπλο με το οποία έγιναν τα χτυπήματα, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, σύμφωνα με τα αντικειμενικά ευρήματα. Είναι αρκετοί από τους κατηγορούμενους που λένε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο κρατούσε το όπλο με το οποίο έγιναν τα χτυπήματα”, υπογράμμισε ο δικηγόρος.

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα