Δώνης ο τέταρτος!

Ο Γιώργος Δώνης βρέθηκε για δέκατη φορά αντίπαλος του Ολυμπιακού σε εκτός έδρας ματς! Παραμένει χωρίς νίκη απέναντί του αλλά πήρε την δεύτερη ισοπαλία του σε δέκα ματς και έγινε μόλις ο τέταρτος προπονητής στην ιστορία με δύο ή περισσότερα θετικά αποτελέσματα στο νέο Γεώργιος Καραϊσκάκης!

Ο Ολυμπιακός, με το ντέρμπι της Κυριακής μετράει 223 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος από το καλοκαίρι
του 2004 όταν μπήκε στο νέο γήπεδό του! Σε αυτά τα 223 ματς έχει 188 νίκες, 21 ισοπαλίες και μόλις 14 ήττες! Εντυπωσιακό το ποσοστό νικών των ερυθρόλευκων καθώς έχουν επικρατήσει στο 84,3% των αγώνων! Παράλληλα είναι εντυπωσιακό ότι μόνο δεκαοκτώ φορές έχουν μείνει στο μηδέν επιθετικά (...8,1% των αγώνων του)!

Μόλις 29 είναι οι προπονητές που έχουν καταφέρει να πάρουν αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό σε αυτά τα 223 ματς και ο Γιώργος Δώνης είναι ένας από αυτούς. Με την δεύτερη ισοπαλία που πήρε σε δέκα αγώνες έγινε ο τέταρτος προπονητής στην ιστορία που παίρνει δύο ή περισσότερα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό από το 2004 και μετά.

Τρία θετικά αποτελέσματα έχουν μόνο ο Φερνάντο Σάντος (...2 νίκες και μια ισοπαλία) και ο Νίκος Αναστόπουλος (...1 νίκη και 2 ισοπαλίες) ενώ δύο θετικά αποτελέσματα έχει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης (...1 νίκη και μια ισοπαλία).

Ο Φερνάντο Σάντος είναι επίσης ο μοναδικός προπονητής που έχει καταφέρει να κρατήσει δύο φορές το μηδέν αμυντικά στο νέο Καραϊσκάκη (...έφτασε κοντά ο Γιώργος Δώνης που τα έχει καταφέρει μια φορά) ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος έχει πάρει τρία αποτελέσματα με τρεις διαφορετικές ομάδες!!
Keywords
Τυχαία Θέματα