Δράκους θα πολεμάνε στη νέα anime σειρά του Netflix, "Dragon's Dogma"

Και παρέα το "Altered Carbon: Resleeved".

Μια νέα anime σειρά θα προσγειωθεί στο Netflix και θα φέρει το όνομα "Dragon's Dogma". Αν το όνομα σας ακούγεται γνωστό, αυτό είναι γιατί η σειρά θα βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Capcom, το οποίο κυκλοφόρησε το 2012 για το PlayStation

3 και το Xbox 360.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω του Netflix. Η παραγωγή της σειράς είναι ο καρπός της συνεργασίας του συνδρομητικού καναλιού με τις Anima, Sublimation και την David Production. Το "Dragon's Dogma" επικεντρώνεται στο ταξίδι ενός άνδρα, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί έναν δράκο που του έκλεψε την καρδιά. Στο ταξίδι του, ο άνδρας αναγεννιέται ως ‘Arisen’. Στο ταξίδι του θα τον προκαλέσουν δαίμονες, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τις επτά θανάσιμες αμαρτίες.

Πέρα από την εν λόγω σειρά, οι Netflix και Anima θα δημιουργήσουν το "Altered Carbon: Resleeved", τη spin-off σειρά κινουμένων σχεδίων που θα εξερευνά μια διαφορετική πτυχή της live-action σειράς, η οποία θα κυκλοφορήσει και 2ο κύκλο επεισοδίων.

Τέλος, το Netflix θα συνεργαστεί με την David Production στο "SPRIGGAN", "μια ακραία σειρά επιστημονικής φαντασίας για έναν άνδρα με υπερδυνάμεις, ο οποίος κλέβει ιστορικά αντικείμενα".

Παρέα τους θα έχουν και τα "Ghost in the Shell: SAC_2045", "Vampire in the Garden" κ.α., τα οποία έχουν σαν τελικό στόχο να ανοίξουν νέους ορίζοντες στους συνδρομητές του καναλιού. "Το Netflix θέλει να γίνει καταφύγιο για τους fans, τους δημιουργούς και τα στούντιο παραγωγής των anime. Δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου οι εταιρείες παραγωγής μπορούν να κάνουν καλή δουλειά και να παρουσιάσουν σειρές, οι οποίες ενώνουν fans 190 χωρών με αυτό που αγαπάνε", είπε ο Πρόεδρος Προγράμματος του Netflix Ιαπωνίας, John Derderian.

Διαβάστε τι νεώτερο μάθαμε για το "Dragon's Dogma" και μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στις νέες κυκλοφορίες του συνδρομητικού καναλιού για τον Μάρτιο.

IGN GreeceΠρώτο full trailer για την τελευταία σεζόν του Game of ThronesΟ Luke Perry έφυγε απ' τη ζωήΟ Παραμυθένιος Κήπος 2019: Fantasy Choir

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα