Δύο ιδέες υπάρχουν στο τραπέζι για το "Blade 4"

Όχι μία, αλλά δύο!

Δύο ιδέες βρίσκονται στα σκαριά για το "Blade 4", σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρωταγωνιστή του, Wesley Snipes.

O ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την τριλογία "Blade", μίλησε στο VICE με αφορμή την 20η επέτειο της πρώτης ταινίας και είπε ότι γίνονται συζητήσεις με τα Marvel Studios για τη συνέχεια του franchise.

"Γίνονται

πολλές συζητήσεις τώρα και είμαστε ευγνώμονες που υπάρχει ενθουσιασμός και ενδιαφέρον για να δημιουργηθεί κάτι από αυτόν τον κόσμο".

Φυσικά δεν αποκάλυψε πολλά, αλλά είπε τα εξής: "Έχουμε δημιουργήσει δύο project που ταιριάζουν γάντι με τον κόσμο, τα οποία όταν τα δει ο κόσμος, δεν θα μπορέσει να αποφασίσει ποιο από τα δύο του αρέσει περισσότερο".

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι τα Marvel Studios βγάζουν κατά κύριο λόγο ταινίες φιλικές προς την οικογένεια, και η τριλογία "Blade" μόνο "κατάλληλη για παιδιά" δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ωστόσο, ο Snipes είπε ότι οι συζητήσεις γίνονται εδώ και δύο χρόνια και ότι μια λύση θα βρεθεί σίγουρα.

Τέλος, ο ηθοποιός μας άφησε απόλυτα ενθουσιασμένους λέγοντας "Την επόμενη φορά που θα δείτε κάτι από το σύμπαν του "Blade", να ξέρετε ότι αυτό που είχατε δει πριν είναι κάτι μικροσκοπικό σε σχέση με αυτό που μπορούμε να κάνουμε τώρα".

Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν βγει τρεις ταινίες "Blade" με πρωταγωνιστή τον Wesley Snipes. Η πρώτη με τον απλό τίτλο "Blade" είχε σκηνοθετηθεί από τον Stephen Norrington το 1998. Το "Blade II" του Guillermo del Toro βγήκε το 2002 και το "Blade: Trinity" του David S. Goyer το 2004. Τα δικαιώματα του κόμικ ξαναγύρισαν στην Marvel το 2012.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή άρθρου: Comicbook.com

IGN Greece Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 20/08 - 26/08 Οι ταινίες του ΣΚ - 25/08-26/08 Στην οικογένεια του MCU φαίνεται να επιστρέφει ο Taika Waititi του "Thor: Ragnarok"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα