Έμπολι-Νάπολι 1-0: Νίκη παραμονής στη Serie A

Η Έμπολι ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στη Νάπολι την τρέχουσα σεζόν στη Serie A, με αυτήν που πήρε σήμερα (20/4) εντός έδρας με σκορ 1-0. Η σπουδαιότητα του αποτελέσματος αυτού για τους νικητές, όμως, είναι ότι τους αφήνει ακέραιες τις ελπίδες για παραμονή στη Serie A, μιας και τους κρατάει σε απόσταση ασφαλείας, για τη δεδομένη χρονική στιγμή, από τις ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

Στο πλαίσιο

της 33ης αγωνιστικής του κορυφαίου πρωταθλήματος του ιταλικού ποδοσφαίρου, λοιπόν, η Έμπολι επιβλήθηκε των Ναπολιτάνων με το ίδιο ακριβώς σκορ, όπως αυτό στον πρώτο γύρο στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”, τον περασμένο Νοέμβριο. Το γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Αλμπέρτο Τσέρι στο 4ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης.

Από εκεί κι έπειτα, οι “παρτενοπέι” ανέβασαν τον ρυθμό τους, πίεσαν, προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως, δεν τα κατάφεραν. Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασαν στο συντριπτικό ποσοστό του 74% σε ό,τι αφορά στην κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν κι εννιά τελικές, αλλά γκολ δεν βρήκαν. Μετά από αυτή την ήττα, δύσκολα θα προλάβουν να ανέβουν στο ευρωπαϊκό τραίνο για την επόμενη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα