Ευκαιρία να γεμίσει αυτοπεποίθηση



Αγώνας αποδείξεων είναι για την ΑΕΚ αυτός εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Κυριακής. Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσες με βάση όσα παρουσίασαν την Δευτέρα στα Γιάννενα.

Οφείλουν να το κάνουν αυτό για να κυνηγήσουν ότι έχει απομείνει μέχρι το τέλος. Οφείλουν να το κάνουν και για τον κόσμο τους, τον οποίο υποδέχονται μετά από 43 ημέρες. Οφείλουν
όμως κυρίως να το κάνουν για τους ίδιους τους εαυτούς τους. Να βγάλουν εγωισμό και να αποδείξουν πως όντως βρίσκονται άδικα τόσο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και ότι δεν έχει να κάνει με την ποιότητά τους, αλλά με τις ατυχίες που προέκυψαν στην πορεία.

Ποια θα είναι τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη; Άγνωστο... Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στις επιλογές του για τον Κυριακάτικο αγώνα ή μάλλον για να το θέσουμε πιο σωστά δεν θέλησε να τις αποκαλύψει πριν τη σέντρα. Δεν αποκλείεται να δούμε την ΑΕΚ με 3-5-2 σε δεύτερο σερί ματς, αλλά το πιθανότερο είναι να καταλήγει σε 4-4-2 ή 4-4-1-1. Θα το ξέρουμε λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα. Το σημαντικό όμως είναι πως πλέον ο Ουζουνίδης έχει επιλογές στη διάθεσή του που του επιτρέπουν να δοκιμάζει διάφορες τακτικές σε κάθε παιχνίδι που βοηθούν την ΑΕΚ να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, σίγουρα καθόλου εύκολη, να φορτίσουν τις μπαταρίες αυτοπεποίθησής τους οι “κιτρινομαυροι”. Να φέρουν ξανά τον κόσμο στο γήπεδο και να κάνουν τη δική τους αντεπίθεση. Άλλωστε πλέον πίεση και άγχος δεν υπάρχει. Μπορούν να αποδώσουν το καλύτερο και να έρθουν τα ανάλογα αποτελέσματα. Οι απαντήσεις στο γήπεδο
Keywords
Τυχαία Θέματα