Είναι καλό να έχεις μαζί σου τον Λαουτάρο Μαρτίνες

Ο Αργεντινός σκόραρε σε τρίτο συνεχόμενο τελικό Σούπερ Καπ και σε πέμπτο τελικό στην καριέρα του. Συνολικά έχει παίξει δέκα τελικούς με συλλόγους και Εθνικές ομάδες και έχει κατακτήσει τους οκτώ. Του έχουν ξεφύγει, ο τελικός του Europa League το 2020 όταν η Ίντερ ηττήθηκε από την Σεβίλλη με 3-2 και δεν σκόραρε κάτι που συνέβη και στον τελικό του Champions League πέρσι όταν οι νερατζούρι έχασαν από την Μάντσεστερ

Σίτι.

Δεν σκόραρε επίσης στον τελικό του Κόπα Αμέρικα το 2021 αλλά νίκησε όπως και στον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου αλλά, επίσης νίκησε. Δε νομίζω να έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι δεν σκόραρε γιατί έχει κατακτήσει, σχεδόν τα πάντα. Του λείπουν μόνο Ευρωπαϊκά τρόπαια σε συλλογικό επίπεδο και έχει ήδη δώσει το παρών σε δύο τελικούς.

View this post on Instagram

A post shared by Ηλίας Βλάχος (@elias_vlachos)

Δεν συνεργάζεται πια με τον Λουκάκου αλλά με τον Τουράμ. Για τον ίδιο δεν φαίνεται να άλλαξε κάτι στον τρόπο που πατάει και κινείται στο γήπεδο, ίσα ίσα που μοιάζει πιο παραγωγικός. Φέτος έχει πετύχει ήδη 21 γκολ σε 27 αγώνες ενώ μαζί με τις ασίστ που έχει δώσει, έχει συμμετοχή σε 26 γκολ (5 ασίστ). Πέρσι όλη την σεζόν πέτυχε 28 γκολ και συμμετείχε σε 39 (11 ασίστ).

Η παρουσία του Τουράμ του βάζει δίπλα του έναν σαφέστατα καλύτερο δημιουργικά παίκτη. Ο Γάλλος έχει δώσει ήδη 11 ασίστ φέτος και οι 5 είναι για τον Αργεντινό. Ο Λουκάκου πέρσι έδωσε 7 ασίστ όλη την χρονιά και οι 3 ήταν για τον Αργεντινό.

Η Ίντερ σου δίνει την αίσθηση με τον τρόπο που είναι στημένη στο γήπεδό, άψογα από τον Σιμόνε Ιντσάγκι, ότι δεν την ενδιαφέρει τι κάνει ο αντιπαλός της. Ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα και με αυτό το εντυπωσιακό 3-5-2 και με το τρέξιμο που κάνουν οι παίκτες της μπορεί να είναι το ίδιο καλή σε άμυνα και επίθεση. Δεν θα ειναι περίεργο να φτάσει ξανά στον τελικό του Champions League και με αυτόν τον “μάστορα” των νοκ-άουτ παιχνιδιών που έχει στον πάγκο.

Και αν φτάσει τελικό, είναι καλό από ότι φαίνεται να έχεις μαζί σου τον Λαουτάρο Μαρτίνες, έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα