Εκτός λειτουργίας το Blizzard World Map του Overwatch

O λόγος είναι ένα bug που φυλακίζει του παίκτες στο Spawn Room.

To Blizzard World, το θεματικό πάρκο του Overwatch, είναι εκτός λειτουργίας μετά από ένα bug που παγιδεύει τους παίκτες στο Spawn Room. To Winter Wonderland

του Overwatch ξεκίνησε χθες, και πολλοί παίκτες φυλακίστηκαν στο Spawn Room του συγκεκριμένου map ενώ άλλοι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν το Payload.

"Λόγω του αντίκτυπου αυτού του προβλήματος, έχουμε απενεργοποιήσει προσωρινά το Blizzard World σε όλες τις περιοχές σε PC, PlayStation 4 και Xbox One ενώ αντιμετωπίζουμε προβλήματα", αναφέρει η ανακοίνωση στα Forum. "Δεν διαθέτουμε πλέον ETA για την επανενεργοποίηση του Blizzard World πάλι, αλλά αυτή είναι σήμερα η κορυφαία μας προτεραιότητα και θα προσφέρουμε ενημερώσεις σε αυτό το thread και στο Twitter μέσω του @BlizzardCS καθώς θα είναι διαθέσιμες. "

Λειτουργίες Arcade που περιλαμβάνουν τον χάρτη Blizzard World, όπως τα No Limits και Mystery Heroes, έχουν παρομοίως απενεργοποιηθεί, όπως ανακοίνωσε η Blizzard στο Twitter.

Στο Reddit, οι παίκτες ανέφεραν επίσης προβλήματα με το Payload που δεν κινείται. Κολλάει σαν να ήταν Contested, έστω και αν μόνο μια ομάδα είναι κοντά. Αυτό όμως δεν έχει αντιμετωπιστεί ακόμα από την Blizzard.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΑνακοινώθηκε το πρόγραμμα του Overwatch League 2019H Νότιος Κορέα λαμβάνει μέτρα κατά του boostingΤο Overwatch μας ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικη έκπληξη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα